Skip to main content

PRESA DE AZI: Noi dezvăluiri în cazul contractului de sublicențiere al TVR. Alegerile din Grecia - în trei ziare

 

Gazeta Sporturilor deschide ediția de azi cu o nouă dezvăluire în cazul contractului de sublicențiere semnat de TVR cu Dolce Sport. Ziarul deținut de Intact scrie, într-un articol semnat de Cătălin Tolontan, despre emailurile negocierilor dintre Cosmin Cernat - TVR și Vlad Enăchescu - Dolce, din care rezultă că primul a dat către Dolce mai multe meciuri exclusive decât prevedea contractul.

Publicitate

Evenimentul zilei, ziarul condus de Vlad Macovei, are o cu totul altă perspectivă. Cotidianul generalist titrează pe prima pagină Televiziunea Română a făcut jocul Antenelor. EVZ scrie că “Prin amenințarea cu rezilierea contractului, președintele TVR a făcut jocul Antenelor”. "Surse din Antena „ au dezvăluit pentru EVZ că, în urmă cu o lună, tustul Intact a făcut o ofertă către Romtelecom să-i devină partener într-un show de mare amploare, care risca să-și piardă principalul finanțator. Cum Romtelecom nu a fost tentat de ofertă, proaspătul președinte interimar al TVR, Radu Călin Cristea era cel mai potrivit pentru a face, din afară, jocurile Antenei. S-a creat astfel o presiune, prin Dolce, pentru ca Romtelecom să negocieze parteneriatul cu Antena. Până la urmă, parteneriatul cu RomTelecom a căzut, trustul de presă condus de Voiculescu semnând cu o altă firmă de telecomunicații", mai scrie Evenimentul zilei.

România liberă, Puterea și Azi deschid edițiile de astăzi cu subiecte pe marginea alegerilor din Grecia. Astfel, România liberă scrie “Alegerile din Grecia: Europa atârnă de un fir de păr”, Puterea titrează “Puterea Grecia e Pat”, iar Azi notează “Toți ochii sunt pe Atena

Alte subiecte tratate pe prima pagină, în continuare:

  • Jurnalul Național “Conspirația nigeriană”, prezentă și în România, prin gigantul japonez Marubeni.
  • Libertatea "Deputații cu salarii sechestrate". Există și parlamentari care nu își plătesc datoriile. Aceasta în condițiile în care indemnizația lor lunară este de 4500 de lei.
  • Național "Ponta, noua păpușă a “sforarului” Hrebenciuc"
  • ProSport "Portocalia"
  • Adevărul "Familia lui Huidu, accident la indigo"

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

 

 

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Pana nu incearca EVZ sa dea in Voiculescu, oricum si din orice pozitie, pana nu inventeaza ceva care sa arate cum TVR vinde tara, ca pe vremea muncitorescului IMGB, nu se simte bine ! :))
    Baietii astia au in creieri, fixata cu suruburi oranj, o marota fata de antelenele lu' Voiculescu.
    Ca si cum totul s-ar misca in tara asta numai ca sa fure Voiculescu ceva ! Saracii frustrati !

Trimite un comentariu