Skip to main content

PRESA DE AZI. TVR a ajuns o afacere de familie. Cumetria care a dus la semnarea sublicenţierii cu Dolce - subiectul în trei ziare

 

Adevărul şi cotidianele de sport Gazeta Sporturilor şi ProSport scriu pe prima pagină despre legăturile de rudenie dintre cei care au semnat sau au dus la semnarea contractului de sublicenţiere dintre TVR şi Dolce Sport, televiziunea deţinută de Romtelecom.

Publicitate

Adevărul titrează pe prima pagină: “Cumetria care ne-a furat sportul”. Puţin mai jos şi câteva explicaţii “Opt din zece români nu mai pot vedea marile competiţii ale lumii. Adevărul vă prezintă afacerea de familie din cauza căreia telespectatorii sunt nemulţumiţi. Câteva mişcări în funcţii cheie le-au dat ocazia naşului Vlad Enachescu, director la Dolce Sport, şi finului Cosmin Cernat, şef Departamentului Sport din TVR, să arunce cu zarurile în cazul sublicenţierii”.

Gazeta Sporturilor, cotidianul de sport editat de trustul Intact, deschide ediţia de astăzi cu titlul “TVR a ajuns o afacere de familie”. Pe aceeaşi pagină mai scrie că Televiziunea Românărefuză să facă publice contractele prin care a cedat meciuri de la Euro şi competiţii la Olimpiadă”.

ProSport notează pe prima pagină: “Afacerile de familie din TVR dezvăluite de ProSport, confirmate de Băsescu”.

Ziarul Naţional scrie despre Mihai Răzvan Ungureanu că “Se crede încă premier. Ungureanu a uitat să predea maşina, şoferul şi aghiotanţii”.

Evenimentul zilei titrează pe prima pagină: “Băsescu îi dă şah lui Ponta: Constituţie contra Bruxelles”. Cotidianul vorbeşte despre un “meci” între Traian Băsescu şi Victor Ponta. Primul vrea modificarea Constituţiei, cel de-al doilea vrea să repreyinte România la Consiliul European.
Preşedintele a pus aseară pe masa actualei puteri chestiunea modificării Constituşiei, în schimbul demisiei sale şi al organizării de alegeri prezidenţiale, în paralel cu cele legislative. El a explicat că Parlamentul nu îi poate transfera premierului atribuţii de repezentare a României la Consiliul European, decât dacă este schimbată legea fundalemntală”, mai scrie Evenimentul zilei în articol.

România liberă încearcă să găsească o semnificaţie “fenomenului Nicuşor Dan”. Pe prima pagină, ziarul editat de Medien Holding mai scrie: “Cum a devenit un independent al patrulea cel mai votat candidat din ţară. Paradoxal însă, legea îi penalizează performanţa, acesta va sta şi în următorii patru ani în afara administraţiei locale bucureştene”.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus