Skip to main content

PRESA DE AZI. TVR a ajuns o afacere de familie. Cumetria care a dus la semnarea sublicențierii cu Dolce - subiectul în trei ziare

 

Adevărul și cotidianele de sport Gazeta Sporturilor și ProSport scriu pe prima pagină despre legăturile de rudenie dintre cei care au semnat sau au dus la semnarea contractului de sublicențiere dintre TVR și Dolce Sport, televiziunea deținută de Romtelecom.

Publicitate

Adevărul titrează pe prima pagină: “Cumetria care ne-a furat sportul”. Puțin mai jos și câteva explicații “Opt din zece români nu mai pot vedea marile competiții ale lumii. Adevărul vă prezintă afacerea de familie din cauza căreia telespectatorii sunt nemulțumiți. Câteva mișcări în funcții cheie le-au dat ocazia nașului Vlad Enachescu, director la Dolce Sport, și finului Cosmin Cernat, șef Departamentului Sport din TVR, să arunce cu zarurile în cazul sublicențierii”.

Gazeta Sporturilor, cotidianul de sport editat de trustul Intact, deschide ediția de astăzi cu titlul “TVR a ajuns o afacere de familie”. Pe aceeași pagină mai scrie că Televiziunea Românărefuză să facă publice contractele prin care a cedat meciuri de la Euro și competiții la Olimpiadă”.

ProSport notează pe prima pagină: “Afacerile de familie din TVR dezvăluite de ProSport, confirmate de Băsescu”.

Ziarul Național scrie despre Mihai Răzvan Ungureanu că “Se crede încă premier. Ungureanu a uitat să predea mașina, șoferul și aghiotanții”.

Evenimentul zilei titrează pe prima pagină: “Băsescu îi dă șah lui Ponta: Constituție contra Bruxelles”. Cotidianul vorbește despre un “meci” între Traian Băsescu și Victor Ponta. Primul vrea modificarea Constituției, cel de-al doilea vrea să repreyinte România la Consiliul European.
Președintele a pus aseară pe masa actualei puteri chestiunea modificării Constitușiei, în schimbul demisiei sale și al organizării de alegeri prezidențiale, în paralel cu cele legislative. El a explicat că Parlamentul nu îi poate transfera premierului atribuții de repezentare a României la Consiliul European, decât dacă este schimbată legea fundalemntală”, mai scrie Evenimentul zilei în articol.

România liberă încearcă să găsească o semnificație “fenomenului Nicușor Dan”. Pe prima pagină, ziarul editat de Medien Holding mai scrie: “Cum a devenit un independent al patrulea cel mai votat candidat din țară. Paradoxal însă, legea îi penalizează performanța, acesta va sta și în următorii patru ani în afara administrației locale bucureștene”.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu