Skip to main content

MAI 2012 TALK SHOW: 12 din 20 sunt de la Antena 3

 

Publicitate

Clasamentul talk-show-urilor este dominat de Antena 3. Postul de ştiri are 12 emisiuni din topul de 20.

Cel mai urmărit este Sinteza zilei cu Mihai Gâdea, cu o medie de 330.000 de telespectatori pe minut la fiecare emisiune. În top 10, singurul talk-show care nu este al Antenei 3 este După 20 de ani (Pro TV, locul 5).

Cele mai urmărite emisiuni talk-show, în luna mai, în mediul urban:

Mii persoane Rtg%
1 Sinteza zilei Antena 3 330 3.1
2 Subiectiv Antena 3 298 2.8
3 La ordinea zilei Antena 3 269 2.6
4 Exces de putere Antena 3 235 2.2
5 Dupa 20 de ani Pro TV 215 2.0
6 Punctul de intalnire Antena 3 197 1.9
7 Q & A Antena 3 183 1.7
8 Esential Antena 3 177 1.7
9 Secvential Antena 3 174 1.7
10 100 de minute Antena 3 173 1.6
11 Vorbe grele Antena 3 160 1.5
12 Jurnalul TVR Plus TVR 1 142 1.4
13 Income Antena 3 138 1.3
14 Previziunile zilei Antena 3 126 1.2
15 Realitatea la raport Realitatea TV 119 1.1
16 Investigatorii Realitatea TV 111 1.1
17 Prim plan TVR 1 110 1.1
18 Sub semnul intrebarii B1TV 104 1.0
19 Romania politica Realitatea TV 101 1.0
20 Presa si putere TVR 1 94 0.9

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • st. john st. john
    Chiar si daca numai jumatate din statistica din articol e bazata pe cifre reale, ea reprezinta in fond o STATISTICA CE REFLECTA CORECT IMBECILITATII USOR MANIPULATIVE A BOBORULUI ROMAN, de catre o mina de jurnalisti mercenari, de spetza cea mai ordinara imaginabila (!), care in mod criminal au reusit sa spele pe creier si sa "indobitoceasca" o mare parte a Natiunii Romane, prin minciuni, rastalmaciri si raportari false zilnice (in conformitate cu o Agenda de Sabotare a Puterii dintr-un Stat de Drept). PS. In mod firesc, acesti DELICVENTI DE DREPT COMUN, ar trebui sa fie ... conferiti Justitiei, pentru a fi judecati si condamnati. Pagubele aduse prin ei Prestigiului Romaniei (pagube morale!) si Economiei Romaniei (pagube materiale!) sunt uriase si foarte greu/imposibil de cuantificat, dar sigur ca ar fi momentul ca aceaste PLAGI hidoase, sa fie indepartate de pe trupul Natiunii ... ACUM !
  • mariana mariana
    haznaua3 a lui felix este un closet de spalat creere si asa inguste a celor care se uita la aceste vitanje urit mirositoare.
  • Linda Linda
    Prezenta in top si premiile APTR dau masura valorii jurnalistilor, spuneti. Teoretic, asa este. Sa vedem cum stau lucrurile in realitate.
    O premianta a APTR de anul acesta a fost si Adriana Nedelea, de la Realitatea TV, care a fost declarata cea mai buna prezentatoare de stiri. Si ce constatam? Niciuna dintre emisiunile pe care le prezinta nu sunt in primele 20 programe de stiri.
    In schimb, se afla acolo, pe pozitia 3, "Stirile PRO TV 7.00" sau, pe pozitia 8, "Stirile 21.00" de la A3, o emisiune care se difuzeaza, daca nu ma insel, numai sambata. Care sa fie explicatia ?
    E adevarat, cele doua emisiuni ale Adrianei Nedelea au o structura mai complexa, in studio vin si pleaca invitati, desfasurandu-se adevarate talk-show-ri (la care participa, de regula, cate doi invitati sau mai multi, avand pozitii divergente si in astfel de dezbateri… chiar trebuie sa fii moderator !). Sa ne uitam atunci la topul audientelor pentru emisiuni talk show…. Surpriza ! Cele doua emisiuni nu apar nici aici…
    Si ultima mirare a mea. Cu ce este mai buna emisiunea "100 de minute" (premiata APTR) fata de "La ordinea zilei" sau "Esential"? (A propos, in topul audientelor, emisiunea Alinei Petrescu este cu 2 locuri mai sus fata de cea a Alessandrei Stoicescu.)
    Sau altfel : este Mihai Gadea un moderator mai bun decat Catalin Striblea ? Daca da, prin ce ?

    Eu nu cred ca este.
  • scaparici scaparici
    Problema e ca Antena 3 se doreste a fi (si se lauda ca este) televiziune de stiri, iar ei primesc premii si aprecieri pentru talk-show, care este altceva decat stiri (talk=a vorbi, show=spectacol). Iar pe partea de stiri pe primul loc sunt de ani de zile cele de la ProTv. Si pana sa se destrame RealitateaTv si ei erau in general peste Antena 3 la stiri.
  • alinka alinka
    Pun pariu ca daca intrebi pe cineva care se uita la Antena 3, nu stie cum se numesc emisiunile acestea, unii nefacand diferenta dintre o emisiune si alta!
  • Alex.D Alex.D
    ahaaa...wink wink. ti-a luat ceva as coci acest comentariu:))))=))))
  • Cristi Cristi
    Scuza-ma, am incercat sa te iau in serios, dar cand am ajuns la ultimul paragraf din comentariul tau, m-a pufnit rasul... Sper ca ai glumit sau ai luat bani pentru comentariul asta.
  • claudiu claudiu
    Audienta se face pe principiul majoritar ci nu pe principiu calitativ deci in consecinta emisiunile a3 sunt, cf. sursei acestui articol,cele mai audiate dar nu neaparat cele mai calitative.
  • Ioana B Ioana B
    Dacă nu meritau, nu existau în top şi nici nu câştigau atâtea premii APTR. Au fost invitaţi în nenumărate rânduri şi PDL-işti la emisiuni, dar nu li s-a dat voie nici să vorbească la telefon cu ei. Au răsărit câţiva doar acum, în timpul campaniei.
    A3, dacă era nevoită de cineva, oricine, să fie împotriva PDL, critica numai PDL şi aplauda USL. Ei bine, ei critică tot ce e de criticat, pe toţi adică. Când susţii nişte afirmaţii, asigură-te că te bazezi pe ceva. A venit Ponta în guvern, e mai criticat decât Băsescu în talk-show-urile de pe A3.
    Lumea se uită la A3 pentru că acolo sunt jurnalişti care îşi fac treaba foarte bine, nu afirmă ceva fără să se bazeze pe dovezi, probe, anchete.
  • Linda Linda
    Eu nu cred ca (toti) jurnalistii de la A3 merita aceste prime locuri in audiente. E vorba de altceva: A3 si-a atras si fidelizat un public, care era sau a devenit radical impotriva fostei Puteri. Si, dat fiind stilul emisiunilor A3 - in care sunt prezenti numai jurnalisti A3, membri ai USL si invitati sustinatori ai USL -, acest public nu mai suporta tonul prea "slab", "moderat", al emisiunilor de la alte posturi, in care sunt prezenti si membri sau sustinatori ai lui Basescu si ai PDL. Acest gen de emisiuni li se pare un "drog" prea slab. ... Este un fenomen similar cu OTV-ul, in perioada lui de glorie. Desigur, sunt si ziaristi buni acolo: Adran Ursu, Carmen Avram, Oana Stancu sau Alina Petrescu. Ei bine, atunci cand acest public va deveni nemultumit de actuala Putere, va cauta alte posturi: pentru ca A3 va fi nevoita - din cauza lui Voiculescu - sa ramana cantonata in anti oricine, mai putin USL.
  • Observator Observator
    Da, A3 va bate recordul la talk-showuri chiar si daca se intrerupe curentul electric o luna intreaga.
    De acord. Banii lui Felix au vaolare si pentru cei cu ratingul!
  • Alex.D Alex.D
    @pontanacu'-> sunt de acord cu tine ca unele din tabelul asta nu se incadreaza la "Talk-show" dar de aici pana la concluzia pe care ai tras-o e cale luuuuunga. Numai unu plecat de pe planeta(ca sa nu jignesc mai mult) ar trage o concluzie de genul asta dupa ce isi expune argumentele destul de bine. Cum adica "sa dea bine si A3 pe undeva"->pai geniule TOCMAI ASTA E, daca nu introducea si emisiuni de la alte tv precum "dupa 20 de ani" sau "Jurnal +" care nu prea se incadreaza, atunci A3 ar fi ramas cam singurica in tabel de unde rezulta ca sunt buni la ceea ce fac.Cum o fac si faptul ca unora nu le place este alt subiect de discutat.
    Deci,asadar,in concluzie, atunci cand tragem linie, nu are cum sa reiasa "chestia" scrisa de tine cum ca ar vrea petrisor ca A3 sa iasa in fata cu orice pret. Dooooh !
    P.S: In caz ca nu stiai, Petrisor chiar are ceva cu astia de la A3,cel putin asa lasa impresia.
    Ciao ! si incearca sa mai exersezi logica simpla.
  • Horea Horea
    "TALK SHOW: 12 din 20 sunt de la Antena 3"

    Daca mai rezista mult la putere actuala opozitie, se putea ajunge chiar la 20 din ... 20!

    Ce nu face banul lui Felix!
  • pontanacu pontanacu
    fara a avea pretentia ca stiu toate emisiunile din acest tabel, ma risc sa afirm ca nu toate se califica la talk show'uri. Acest gen implica o anumita tema de dezbatere si mai multi invitati.
    De ex, dupa 20 de ani eu l-as asimila unor interviuri, chiar daca sunt 2-3 persoane care adreseaza intrebari. Ca sa nu mai zic de Jurnal plus, mi se pare fortat sa-l incadrezi in aceeasi categorie cu presa si puterea, de la acelasi post.
    da' ma rog, daca vrei sa dea bine si A3 pe undeva, te intelegem:)
    Oare cum arata pe national tocshourile?

Trimite un comentariu

sus