Skip to main content

Un participant la licitație: banii pentru Click! nu s-au plătit

 

Avocata Emilia Ciucan n-a plătit nici până acum cele trei mărci Click! pentru care a licitat 2,57 milioane de euro, în cadrul licitației publice de miercuri. Informația a fost confirmată de Anca Constantinescu, cea care a câștigat, la rândul său, două dintre mărcile Click! - Bucuresti 106,2 Click FM doar radio și Clic. Fosta deputată a declarat pentru paginademedia.ro că și ea a refuzat plătească cele două achiziții și că intenționează să facă plângere penală pentru felul în care a fost organizată licitația.

Publicitate

Din informațiile paginademedia.ro, avocata Ciucan ar fi cerut amânarea, cu câteva zile, a plății, însă executorul judecătoresc nu ar fi fost de acord.

Până la această oră, nici executorul Raportoru Georgeta și nici lichidatorul agenției Odyssey nu au putut fi contactați pentru a comenta situația.

Miercuri, mai multe mărci aparținând lui Dinu Patriciu au fost scoase la licitație după ce agenția Odyssey a executat silit Adevărul Holding pentru datorii de peste 15 milioane de lei (3,5 milioane de euro), după cum paginademedia.ro a anunțat, în premieră, aici.

Agenția Odyssey este deținută tot de Dinu Patriciu, însă aceasta este în insolvență.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • really? chiar se aştepta cineva să se plătească ceva? avocata aia urma să plătească le fel cum nu are nici o legătură cu patriciu. usturoi n-o fi mâncat, dar totul pute...

Trimite un comentariu