Skip to main content

VIDEO. Poveste de dragoste cu Mâțișor și Pufuleț

 

Mâțzisor și Pufuleț sunt personajele principale ale celei mai noi campanii pentru medicamentele Aspacardin. Pufuleț este sensibilul suprem ce nu suportă palpitații. Mâțișor este soția lui Pufuleț, o șoferiță slabă, dar foarte grijulie.

Publicitate

Ideea spotului Aspacardin, gândit de echipa de creație Lowe&Partners împreună cu Medic One, pornește de la ideea că femeile sunt cele procupate de sănătatea lor și a familiei lor, în special când vine vorba de afecțiuni de inimă. Atât de preocupate încât fac tot ce pot ca să-i menajeze pe cei dragi, au explicat reprezentanții agenției.

Marina Cordun, Copywriter Lowe&Partners: “Aspacardin este un medicament pentru palpitații, imaginația te poate duce destul de departe când vine vorba despre asta. Secretul este să găsești echilibrul între amuzant și relevant, între entertainment și puterea de a sintetiza și de a transmite o informație clară.

Ne-au venit multe idei năstrușnice pe această temă, unele de care ne-am îndrăgostit, însă a trebuit să alegem pe cea care transmitea cel mai curat mesajul nostru. Mâțzisor și Pufuleț, personajele principale ale spotului sunt inspirate din viața reală.”.

 

Spotul Aspacardin
[pgvideo youtube|iBK-MmP27xI|2012/06/Spotul-Aspacardin.jpg|

Spotul Aspacardin /]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu