Skip to main content

DERAPAJ. Jurnalul Naţional îl transformă pe Adrian Năstase din condamnat în martir

 

Publicitate

SPĂLARE. Manipulare prin imagini pe prima pagină a ziarului Jurnalul Naţional. Fostul premier Adrian Năstase este declarat "detinut politic" si este pus alături de nume marcante ale politicii romanesti, precum Iuliu Maniu.

Cotidianul din grupul Intact a publicat astăzi, pe copertă, o serie de fotografii cu foşti deţinuţi politici ai României.

Pe lângă Iuliu Maniu, Gheorghe Tătărescu, Constantin Argetoianu, Ion Gigurtu şi Generalul Arthur Văitoianu, este pus şi fostul pemier Adrian Năstase, cu mentiunea "Dupa 65 de ani".

Prima pagina nu detaliaza pentru ce au fost detinuti fostii mari oameni politici ai Romaniei, dar nici motivele pentru care Adrian Nastase a ajuns la inchisoare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihaela.lana mihaela.lana
    corect ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mihaela.lana mihaela.lana
    yessssssssssssss
  • aidan aidan
    nastase a fost prim ministru, e detinut politic dar a furat pana n-a mai putut de unul singur, nepus de nimeni!
  • dady dady
    Va saluta tata!!!!!!!!!!
    Da vad ca sunteti tari !... unii il aparati ... altii il condamnati ....
    mai baietii mosului, lui nea Adi i se rupe de voi... daca va poate folosi de acolo de unde este , bine, daca nu , nu!
    A fost condamnat de doua ori(prima instanta si cea de-a doua definitiva) si inca mai are vreo doua dosarele ... voi intr-o viata nu veti reusi sa faceti 1-2 milioana de euroi ,,, toti la un loc, asa ca mai bine ginditi ce puteti face pentru a reusi in viata .... ce faceti voi pentru statul asta dar si ce face statul asta pentru voi... pentru noi!!!!!!!!(putin de la JFK)
    Va pupa tata!!!!!!!!!!!

    Va p
  • paul S paul S
    Mai pune mana pe istorie, tinere internaut cu nume de maimuta!
    Gyorgy Dosza sau Gyorgy Szekely se afla pe monedele de forinti unguresti, asa cum si pe monedele noastre erau Mihai Viteazul sau Stefan cel Mare, inainte de a decide Mugur sa nu mai fie nimic pe ele.
    Esti prost ca EBA si normal, esti basist.
  • Alergie la boi Alergie la boi
    Analogia nu e departe...pai Nastase sta in conditii speciale la inchisoare, la aer conditionat si se uita bine merci la tv la antenele lui felix pe cand, oamenii astia cu care e comparat au stat in lanturi, in camere de tortura si fara medici care sa le sufle in fund. Nastase a intrat la inchisoare pentru ca a furat mult si consistent si nu, nu l-a pus Basescu sa fure, a facut-o din proprie initiativa, spalatule pe creier care esti tu
  • titanul titanul
    Poate e putin fortat demersul celor de la JN, DAR SA NU UITAM CA NASTASE E LA PARNAIE DIN MOTIVE POLITICE, ASA CA ANALOGIA NU E DEPARTE
  • kiko kiko
    nu pot sa cred... nu citesc mizeria aia, dar tot nu pot sa cred ca au scris asa ceva... astept cu interes urmatorul articol: MARTIRI AI NEAMULUI - Gheorghe Doja - schingiuit si ucis, Horea, Closca si Crisan - trasi pe roata, Felix Dan Voiculescu - condamnat definitiv la plata a 60 de milioane de euro in procesul cu Ministerul Agriculturii. sa dea Dumnezeu!
  • cosmin cosmin
    Iar tu, Petrisor, l-ai transformat pe Nastase din CONDAMNAT in acuzat...
  • mishu mishu
    Ce jegosi! Cata mizerie...
    Va dati seama ce titluri vor avea in momentul in care Felix va fi si el condamnat?!?! Asta daca nu cumva se prescrie fapta...
  • paul S paul S
    si l-au uitat cei de la Jurnalul si pe Manea Manescu.
    iar Ceauseasca n-a fost decat vice-prim-ministru.
    daca cenzurezi nu inseamna ca adevarul este altul.
    doar ca iti este frica de adevar.
  • paul S paul S
    Petrisor, dar tu cunosti dosarul cu Media On, ca sa spui ca nu este detinut politic? Ia pune mana si documenteaza-te, inainte de a avea o parere. Ca numai prostii au pareri despre lucruri pe care nu le cunosc.
    Nastase este fost prim ministru si este detinut politic.
    Deci, foarte corect pana aici.

    Jurnalul a gresit totusi. Lipsesc din lista Constantin Dascalescu si Ceauseasca, ambii fosti prim-ministri si detinuti politici.
  • Ajax Ajax
    Coposu se rasuceste in mormant. Oricum, comunistii si-au batut joc de el in viata, ce mai conteaza memoria lui...
  • dan dan
    just wow!
  • lucian lucian
    Atata stiu sa faca lingaii lui Felix.

Trimite un comentariu

sus