Skip to main content

EXCLUSIV. Cristi Coman a demisionat din funcţia de director editorial la Realitatea

 

Şeful editorial al postului Realitatea TV a decis să demisioneze din funcţia pe care a deţinut-o. El a trimis, chiar din concediu, un mesaj de la revedere colegilor săi, fără a preciza motivele care au stat la baza deciziei. El precizează totuşi: „ Nu am vreo ofertă din afară. Am decis să mă opresc aici.”

Publicitate

„Am făcut împreună cu voi cel mai nebunesc gest pe care l-au făcut nişte jurnalişti în firea lor. Probabil că nimeni nu va reuşi să vă plătească vreodată pentru că aţi urmat o echipă, o siglă şi aţi plecat cu cortul. Pentru că demnitatea nu are preţ.”, a mai spus Cristi Coman în mesaj.

Contactat de paginademedia.ro, Cristi Coman a confirmat demisia, dar a refuzat să comenteze decizia: „Pur şi simplu nu vreau să fac public cum am luat această decizie”, a declarat Coman.

Mesajul integral, în continuare:

Stimati colegi,

Sunt în concediu. Nu asta e ştirea, aţi aflat deja.

După concediu, voi mai trece câteva zile pe la Realitatea. Apoi voi fi un telespectator, poate cel mai pătimaş. Am decis să fac o schimbare în viaţa mea, după o perioadă destul de lungă petrecută la Realitatea TV. Nu am vreo ofertă din afară. Am decis să mă opresc aici.

Am făcut împreună cu voi cel mai nebunesc gest pe care l-au făcut nişte jurnalişti în firea lor. Probabil că nimeni nu va reuşi să vă plătească vreodată pentru că aţi urmat o echipă, o siglă şi aţi plecat cu cortul. Pentru că demnitatea nu are preţ.

Apoi am construit din nou Realitatea TV împreună. Şi împreună cu colegii mai tineri care s-au alăturat echipei. Sper să fie o construcţie solidă, pentru că meritaţi asta.

Vă doresc ce îmi doresc şi mie: Baftă!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un coleg un coleg
    Cristi este cel mai corect,mai profesionist si mai modest om pe care am avut onoarea sa-l cunosc si cu care am avut privilegiul sa lucrez! Il gaseai in redactie de dimineata pana seara, disponibil in orice moment sa stea de vorba cu angajatii,sa-i sfatuiasca cum stia el mai bine. Indiferent de functia pe care a avut-o,in toti acesti ani, el a fost MEREU adevaratul coordonator al echipei Realitatea Tv, un adevarat lider, fara pretentii ieftine de sef! Din pacate, din cauza unor maimutzoi cu bani si multe interese se distruge cea mai buna echipa de jurnalisti! Cristi, o putem lua din nou de la capat daca stim ca si tu esti alaturi de noi!
  • aidan aidan
    cum se simte in cuvinte calitatea omului care le-a scris! nu-l cunosc pe acest domn, dar cat de bine a rezumat tot! tot respectul pentru un asa OM! in fotografie vad un om obosit care parca a fost surprins la munca. imi place acest om! mi-as dori un asemenea sef! ii doresc, fara sa-l cunosc, tot binele! cata demnitate,cata modestie, cat respect, in cateva cuvinte, pentru cei care muncesc!
  • un prieten un prieten
    Coman e un excelent profesionist si un OM caruia nu-i poti reprosa nimic. Rar intalnesti pe cineva ajuns sus care sa ramana modest, intelegator cu subordonatii si care sa aiba o uriasa capacitate de munca. Pur si simplu, cand te gandesti la Cristian Coman prima senzatie pe care o ai despre el este cea de RESPECT maxim! Cei mai multi oameni de la Realitatea TV au plecat de la Ghita pt ca Cristian reprezenta adevarata garantie. E clar ca a ajuns la capatul rabdarii si ca gluma se ingroasa. Sper sa revina asupra deciziei.

Trimite un comentariu

sus