Skip to main content

PRESA DE AZI: Lecţia de iertare dată de Norvegia, la un an după masacru. Debut fericit pentru Rapid în Europa League

 

Cotidianului Adevărul îşi deschide ediţia de weekend cu un reportaj realizat la un an după masacrul comis de Breivik în Norvegia.

Publicitate
Ziarul editat de Adevărul Holding titrează pe prima pagină: Utoya*, lecţia de iertare dată de Norvegia
*Insula din Norvegia pe care a avut loc sângerosul atac.

România liberă: “Legea creditelor s-ar putea modifica după ultimele decizii ale justiţiei”

Explicaţiile de pe prima pagină a ziarului: “În urma proceselor deschise de mai mulţi clienţi împotriva băncilor de la care au luat credite, judecătorii au dispus eliminarea clauzelor privitoare la comisionul de procesare şi a celor ce permiteau ca dobândă fixă să devină variabilă. Titularii unor credite acordate de Volksbank, de exemplu, au obţinut o decizie a Curţii de Justiţie a UE privitoare la eleminarea unui comision de risc ce le era perceput abuziv. Toate aceste decizii ar impune, în mod normal, o modificare a legii creditelor. “

Evenimentul zilei: “USL, îngrozită că Românii vor da peste cap planurile loviturii de stat a lui Voiculescu

“Ponta şi Antonescu se tem că românii vor invalida referendumul prin neprezentare şi fac presiuni ca acest lucru să nu se întâmple. În paralel, în rândurile susţinătorilor lui Traian Băsescu se conturează o mişcare de boicot a votului de pe 29 iulie.“

Jurnalul Naţional: "Băsescu despre pragul de 50 la suta plus unu la referendum: O acţiune îndreptată împotriva poporului român".

Aşa sună titlul de pe prima pagină a ziarului editat de trustul Intact. Acest titlu este urmat de un text-bloc, format exclusiv dintr-o declaraţie făcută de preşedintele suspendat, Traian Băsescu, în noiembrie 2007.

Ziarul Naţional deschide ediţia de astăzi cu un articol în care se speculează ideea că USL-ul n-ar fi preluat puterea dacă Emil Boc ar fi rămas şeful Guvernului în primăvara acestui an.

Ce-şi face Băsescu cu mâna lui!” este titlul de pe prima pagină a cotidianului Naţional. Materialul începe cu următoare declaraţie a lui Victor Ponta: “Dacă Emil Boc era în continuare premier, moţiunea de cenzură nu trecea. (...) Împotriva lui Boc am făcut 7 moţiuni şi n-a picat”.

Ziarele de sport vorbesc pe prima pagină despre şansele de calificare ale Rapidului în turul trei preliminar al Europa Leag, după meciul de aseară câştigat de echipa din Giuleşti cu 3-1.

  • Pro Sport: "Daţi-i bătaie!"
  • Gazeta Sporturilor: "Rapid a debutat fericit în Europa cu ajutorul veteranilor. Old Grant"

Click! e singurul tabloid care are pe prima pagină un titlu legat de referendumul din 29 iulie, dar în stilul caracteristic.

Ziarul editat de Adevărul Holding titrează pe prima pagină “Fetele lui Băsescu se fac frumoase pentru referendum

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus