Skip to main content

Tăieri de salarii la Adevărul. Şefii, minus 30%

 
Dinu-Patriciu-Mediafax
Dinu-Patriciu-Mediafax

Publicitate

Mai mulţi angajaţi de la Adevărul Holding, trust deţinut de Dinu Patriciu, au fost chemaţi, pe rând, astăzi la resurse umane pentru a fi informaţi de tăierile salariale. Acestea ajung până la 30%, în cazul celor mai mari salarii.

Primii vizaţi au fost şefii. Din informaţiile paginademedia.ro, redactorul şef, Grigore Cartianu, şi prim redactorul-şef, Sabin Orcan, şi-au tăiat aproximativ 30% din leafă.

Au urmat adjuncţii şi şefii de redacţie, iar apoi redactorii.

Acest lucru se întâmplă în condiţiile în care jurnaliştii de la Adevărul îşi primesc banii cu întârziere şi în mai multe tranşe. Zilele trecute, angajaţii au primit banii pe luna mai.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Nu toata lumea si-a luat salariul pe luna mai! Si nimeni nu zice nimic! Megi ca milogul la bancomat, zilnic, si constati acelasi lucru: este gol! Ar fi trebuit sa se renunte la o parte din sefime, care habar n-are de ce vine la munca! Asa ar mai fi rams bani si de salarii pentru amaratii care trag tare ca sa supravietuiasca trustul! Rusine Oana Barbu!
 • Da,da!
  Ca si cei de la Antene dealtfel.
  Numai ca ei au in faţă o alta culoare de ... "popou"!
 • Toate k toate fratilor, dar Nea Cezare Udrescu zis si Vulturul Plesuv , celebra telecomanda a domnului SHREK ce va face el acum cu taierile astea ca nu mai are bani de fustite pentru alea mici, Mini consuma mult ce sa mai zic de Jaguar care mai are putin si il cheama Rieslingul inapoi,alea mici vor la mare si pe Mogul l-au apucat taierile salariale, ce oameni....Eu zic sa dea Nea Cezare drumul la un video-chat in studio Tv ca e singura cale pt a scoate Adevarul din Rahan
 • asta demonstreaza ce mare om de afaceri e marele...Patriciu, vai de capul si de zilele lui!
 • Oana Barbu si a taiat si ea din portia de saorma?? Sau a renuntat la cele 20 de clatite din desert?
 • Grig si (B)orcan si-au taiat salariile sau le-au fost taiate...ca nu prea se intelege din text...eu stiam ca reducerile si majorarile salariale sunt decise de angajator, nu de catre angajat...
 • Imre, poate vinzi si tu Ferrari-ul, Abarth-ul sau Mertanul mai baiete! E criza, omule! Sa intelegem ca din leafa ta de CEO fara bacalaureat, din aia 20.000 euro/luna, ti-ai taiat singur 7.000? N-as crede!
 • Tot e bine ca, in sfarsit, mai sunt penalizati la leafa si sefii. Dar vin vremuri grele pt Dinu P, voi nu vedeti ca s-a dat cu Basescu exact cand marinarul e in picaj? O sa murim de foame.
 • E strigator la cer. Cartianu a ramas, dupa taiere, cu 6.000 de euro, iar Borcan cu 5.000. Recent a fost angajat si un alt sef, Teo Udrea de la Prosport, fost in gasca EVZ, pe 1.500 de euro pe luna. Pai e posibil asa ceva?!

Trimite un comentariu

sus