Skip to main content

Conflictul Guşă - Elan, faza pe bodyguarzi. Poliţia a controlat firmele de pază de la Realitatea

 

Publicitate

Maşini de poliţie la sediul Realitatea. Ieri, două maşini de Poliţie au fost văzute în faţa sediului de la Willbrook al postului de ştiri.

Ce a căutat poliţia la Realitatea TV? Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Poliţia a analizat contractele firmelor de bodyguarzi cu Realitatea TV.

De ce era nevoie de acest control?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, acţionarii Realitatea TV au propus un nou administrator special în locul lui Florin Bercea: Raluca Bădiţoiu (fostul director financiar al Realitatea TV).

Conform aceloraşi surse, Raluca Bădiţoiu a ales, cu două zile în urmă, să renunţe la firma de pază de la Realitatea TV (adusă de aripa Cozmin Guşă - Liviu Luca) şi a ales o altă companie de bodyguarzi: BGS.

Poliţia a fost chemată să verifice situaţia pentru că firma de pază nu a cedat locul BGS.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ponta Ponta
    Gluma asta cu cretuleasca este tare!!
  • cretulescu cretulescu
    andreea cretulescu este exemplu viu de deontologie profesionala (NU CONTEAZA CA A LUCRAT SI PE LA PSD)
  • evelina evelina
    Impartialii lui Basescu asta suntem.
  • Milea Milea
    De cand e Realitatea TV asa de impartiala?! Cine spune asta, la Tv se vede cu totul altceva. Asa ca nu va mai bateti cu pumnul in piept ca voi sunteti impartiali!
  • Petrică Manea Petrică Manea
    Ba da! Sunt realitatea basescului! Asta nu se lasa pana nu distruge toata tara!
  • da/nu da/nu
    daca dispare costel, nu-i nicio nenorocire! probabil ca o televiziune impartiala e greu de inghitit de antene, romania tv sau b1?!? va roade pizma? :-)))
  • costel costel
    Daca dispare TV Realitatea nu-i nici o nenorocire.
  • gigi gigi
    prietene esti cu totul pe dinafara: noi ne ocupam cu televiziunea! noi facem televiziune chiar daca ai nostri patroni/creditori sau cum vrei tu sa-i mai denumesti se ocupa cu destabilizarea postului. Am lucrat fara bani nici macar de o apa si cu toate astea am facut-o bine, chiar ireprosabil! Am fost singurul post TV care la referendum n-am fost partasi la toate mizeriile aruncate de partide, ci doar am relatat despre ele impartial. Si asta nu o spunem numai noi! Ar trebui sa apreciezi asta daca te uiti la noi si sa nu te intereseze de ce se intampla in rest cu patronii, creditori sau cum se mai numesc ei!
  • aidan aidan
    da, Zakiro si femeile de serviciu de le Realitatea se ocupa cu cocaina nu cu mopul si editorii imagine nu monteaza ci fac yoga tantra, operatorii nu-si rup carca ci rasucesc pungutele pregatite de femeile de serviciu, reportetii le vand la colt de strada sau de drum national si tehnica baga heroina in cabluri! sigur aia de la realitatea se ocupa de altceva! daca te chiombesti poti vedea niste canabis crescand pe terasa willbrook. ma intreb cum naiba de mai au timp sa faca subiecte si sa le dea pe post! 24 din 24 de ore! tu cate decizii iei la locul tau de munca? cate decizii de externalizare a unor servicii, nu decizia de-a bea cafeaua cu lapte sau fara lapte!sau de-a merge la wc cand te taie sau a te mai chinui putin!NU astia de la REALITATEA iau decizii ci gusa, maricel si luca!iar astia nu sunt Realitatea!
  • Zakiro Zakiro
    Mi se pare ca astia de bla Realitatea TV se ocupa de cutotul altceva decat de televiziune.

Trimite un comentariu

sus