Skip to main content

EXCLUSIV. Mutare spectaculoasă: Cancan TV pregătește trecerea în grupul Pro

 

Publicitate

TRANSFER SURPRIZĂ. Mișcare spectaculoasă pe piața media. Emisiunea Cancan TV se pregătește să se mute în grupul Pro. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, emisiunea de tabloid va pleca de la Kanal D după aproape un an la postul deținut de Dogan.

Din informațiile Paginademedia.ro, emisiunea Cancan TV urmează să treacă la postul Acasă TV.

Contactat de Paginademedia.ro, Radu Budeanu (Cancan), nu a comentat mutarea: “deocamdată nu am nimic de comentat”. Budeanu nu a oferit un răspuns la întrebarea “Va continua emisiunea la Kanal D?”.

De cealaltă parte, nici grupul Pro nu a comentat: “nu avem nimic de comentat pe acest subiect”, a spus Maria Apostol, PR Manager Pro TV.

Oficialii Kanal D au declarat că o poziție oficială va fi remisă presei în curând.

Din informațiile Paginademedia.ro, CancanTV discută, în aceste zile, condițiile despărțirii de Kanal D.

CancanTV, trei televiziuni într-un an

Emisiunea tabloid CancanTV este de un an an și jumătate pe piața media, timp în care a trecut, deja, prin două televiziuni. Cu Adrian Artene prezentator, CancanTV a debutat în primăvara anului trecut la B1 (pe tronsonul de după amiază), după ce postul a fost preluat de Sorin Oancea.

După câteva luni în care ratingul postului era în jurul valorii de 50.000 de telespectatori pe minut (aproximativ 0,4 rating), CancanTV și B1 s-au despărțit. De la sfârșitul lunii august, emisiunea s-a mutat la Kanal D. Tronsonul orar a fost schimbat: seara târziu, la concurență cu Un show păcătos, de pe Antena 1.

Punând cap la cap cifrele de audiență, războiul pe luni dintre CancanTV și Un show păcătos a fost câștigat de emisiunea de pe Kanal D. În 2012, emisiunea prezentată de Dan Capatos pe Antena 1 nu a depășit niciodată Kanal D, după media pe lună în mediul urban.

Audiențele emisiunilor CancanTV (Kanal D) și Un show păcătos (Antena 1), în mediul urban, în ultimul an:

  Cancan TV     Un show pacatos    
Nr. persoane Rtg% Nr. persoane Rtg%
Septembrie 2011 193.000 1.6 160.000 1.4
Octombrie 168.000 1.4 201.000 1.7
Noiembrie 179.600 1.6 179.900 1.6
Ianuarie 2012 268.000 2.5 191.000 1.8
Februarie 325.000 3.1 245.000 2.3
Martie 282.000 2.7 200.000 1.9
Aprilie 316.000 3 240.000 2.3
Mai 302.000 2.9 236.000 2.2
Iunie 249.000 2.4 215.000 2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • :))) chiar avea nevoie PRO-ul de un om ca Artene??? Sau de schioapa de Mantea? Sau ce mare format e cancan tv? cat de greu e sa faci ceva asemanator? Mai ales ca nu e prima oara... cei de acolo sunt asi la copy-paste. Emisiunea e la "pachet" cu www. Acum e clar?
 • Misulica, neavenit pari sa fii chiar tu. E ilogic ce zici. Daca vroiau site-ul, cumparau cancan.ro direct. Nu preiei o emisiune ca sa ajungi la site.
 • comenteaza toti neavenitii.. mutarea are doar un singur scop: www. restul e cancan... stirileprotv.ro si sport.ro si-au asigurat locul 1 in trafic. nu conteaza mizeriile, kkturile si prostiile, sa fim pe 1 prin orice mijloc.
 • cred ca tu dupa ora 23 te uitai pe DDTV, daca zici ca "protvul difuzeaza filme/seriale care aduc audiente direct proportionale cu costurile, adica reduse" daca te uiti putin pe audientele lor o sa vezi ca te inseli, audiente recunoscute si de posturile concurente... informeaza-te mai bine inainte sa comentezi aiurea
 • de cand e mantea o femeie desteapta? aratoasa da, desteapta ba! destepte sunt : aurora liiceanu, ileana vulpescu mai incoa' teo trandfir astea femei carora merge mintea. dar mantea? prin ce a demonstrat vreodata ca-i destepata? are cultura generala, face analogii, are umor, in sensul ca-l produce? pai, daca ea e destepata unul ca plesu ce e?maine, poimaine aflam ca si bianca lu' bote e desteapta! ca la romanii de dupa 1990 a fi destept insemna la barbati,sa furi fara sa fii prins si la femei sa te mariti cu un milionar!aratoasa e de ajuns, sa nu exageram!
 • Pai nu spunea candva trustul PRO ca ei nu promoveaza astfel de emisiuni tabloid? Astia sunt ca Basescu, se razgandesc la 5 minute.
 • Avand in vedere ca este o emisiune externalizata,mutarea asta inseamna mai mult pentru echipa Can Can si mai putin pentru Kanal D.Pierde pe mai multe planuri televiziunea dar ei vor copia imediat formatul si se vor imbata cu apa rece.Kanal D a facut un tur de forta dar nu va mai tine mult pana se va opri cismeaua cu euro.
 • CanCanTV a avut, de f multe ori, subiecte exclusiviste si mult mai bune decit Capatos@Panfilie@Cruduta@Stoian. "Show-ul" Antenei a scazut mult in audiente dupa scandalul dintre RCS si Intact, care a avut ca efect scoaterea Antenelor de pe "castroane", care sunt masurate si ele...
 • ce fraieri sunt astia de la cancan
  media pro i-a luat la acasa tv fiindca au nevoie de o redresare pe cand kanal d era in crestere si cu o audienta mai mare decat acasa tv
  practic cancan are nevoie de promovare prin emisiunea cancan tv iar ei au ales o promovare mai slaba...

Trimite un comentariu