Skip to main content

Adriana Bahmuțeanu, direct pe podiumul celor mai mediatizate celebrități

 

Publicitate

Bianca Drăgușanu rămâne cea mai mediatizată vedetă feminină înregistrând 92 de apariții, numai în presa scrisă, însă este urmată îndeaproape de Adriana Bahmuțeanu, cu 87 de apariții, potrivit mediaTRUST RomâniaAdriana Bahmuțeanu a intrat direct pe locul al doilea în topul celor mai mediatizat.

Principalele subiecte care i-au adus acesteia locul doi sunt legate de cel de-al patrulea divorț al cuplului Adriana Bahmuțeanu - Silviu Prigoană, precum și trecerea tânărului Honorius Prigoană de la PDL la PNL. Totodată, Silviu Prigoană ocupă locul 7 în topul prezențelor masculine, cu 113 apariții.

Bianca Drăgușanu a revenit pe prima poziție în topul realizat de mediaTRUST, după ce în perioada precedentă de studiu, 15 iulie – 14 august, Anamaria Prodan o devansase pe fosta blondă a lui Bote.

Participarea la emisiunea Serviți, vă rog!, viitoarea prezență la show-ul de la ProTV, Dansez pentru tine sunt doar câteva dintre evenimentele care i-au asigurat acesteia locul întâi în clasament. De asemenea, declarațiile “acide” la adresa fostului iubit, Adrian Cristea și a Taniei Budi, au mențiunut constantă prezența Biancăi în paginile tabloidelor.

 

Anamaria Prodan a coborât pe locul trei în topul celor mai mediatizate prezențe feminine, cu 79 de apariții. Articolele care au făcut referire la managerul Universității Cluj au avut ca subiect eventuala mutare a echipei de fotbal “U” Cluj la Buzău, precum și relația tensionată cu suporterii echipei.

La capitolul bărbați mediatizați, liderul rămâne neschimbat. Gigi Becali a avut în perioada 15 august - 14 septembrie  396 de apariții în presă. El a fost urmat de Victor Pițurcă, cu 346 de apariții.

Cele mai mediatizate vedete

1. Bianca Dragusanu - 92
2. Adriana Bahmuteanu - 87
3. Anamaria Prodan - 79
4. Delia Matache - 54
5. Oana Zavoranu - 50
6. Nicoleta Luciu - 41
7. Andreea Marin - 40
8. Adela Popescu - 37
9. Anda Adam - 35
10. Loredana Groza - 34
11. Daniela Crudu - 34

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu