Skip to main content

TVR Cultural dispare din această sâmbătă

 

Publicitate

TVR Cultural îşi încetează emisia din 15 septembrie, de la ora 23.59. Măsura a fost dispusă astăzi, 13 septembrie 2012, prin Ordin al Preşedintelui-Director General al SRTv, Claudiu Săftoiu, se anunță într-un comunicat al televiziunii publice.

Decizia este parte a Programului de redresare economică a SRTv, elaborat de noua conducere a televiziunii publice.

Misiunea TVR Cultural va fi preluată de viitorul canal TVR 2 Cultural, a cărui grilă va cuprinde, printre altele, publicistică culturală, documentare, spectacole de teatru, operă, concerte şi producţii muzicale prezentate pe genuri, filme de artă, programe educative dedicate copiilor şi tinerilor, producţii ale tinerilor creatori independenţi, divertisment de calitate adresat tuturor categoriilor de vârstă.

Până la lansarea noilor grile, o mare parte din programele difuzate de TVR Cultural va fi preluată de TVR 2.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu fii asa critic.Gàsesc exageratà si generalistà pàrerea ta.Ca in orice,sint si exceptii.Unul nu poate avea o simpatie pentru un partid cà imediat este considerat o hahalerà.Nu zic cà nu ai dreptate,insà adevàrul e undeva la mijloc.
  • Cine are singurul venit salarial doar de la TVR, nu se ... "amuza"!

    Nu inteleg insa lipsa de reactie a SINDICATULUI din institutie. Chiar nu pot lua exemplul celor de la Oltchim?
    Sau, cine stie, celor din conducerea sindicatului li s-a promis ca nu vor fi disponibilizati daca stau "cuminti"!
  • oricum e vremea hahalerelor pozitionate si sustinute politic. la ora actuala in romania poti fii einstein, daca nu te impinge un partid esti NIMENI! uneori, ma intreb daca mai avem valori in functii de decizie? cred ca nu! avem valori, dar sunt impinse cu piciorul sub presul coplesitor al "facutilor politic". oare cei care au devalizat TVR vor plati vreodata? acum platesc prostii care n-au furat un sul de hartie igienica! vreo 900 si ceva! blestemul tvr este pamantul din buricul bucurestiului pe care sta!
  • dl Saftoiu e o gluma cde manager si el stie asta. inteleg ca a fosat numit la conducerea SIE la insistentele fostei soytii dar TVR e o palarie mult prea mare pt el. omul nu are o zi de experienta in televiziune dar s-a trezit PDG peste noapte. ma intreb cum o fi sa dai teste altora cand tu habar nu ai de meseria respectiva. iar peste toate se afdla reformatorul domn Cristian Zgabercea, un mediocru operator tv cu studii medii devenit peste noapte expert media. toata lumea din bransa asta se amuza de ce se intampla acum la TVR.

Trimite un comentariu