Skip to main content

VIDEO: 2 nebuni pe 4 roţi în România. Vedetele internaţionale Discovery, offroad la Sărata Monteoru.

 

Publicitate

LANSARE OFF ROAD. Gary Humphrey, expert în supravieţuire şi Bill Wu, partenerul lui în emisiunea 2 nebuni pe 4 roţi au venit în România pentru lansarea programului difuzat de Discovery Channel.

Cum programul este un test de supravieţuire, în care cei doi se descurcă doar cu o maşină de teren, cele două vedete internaţionale au lansat show-ul Discovery în România la un concurs offroad.

Înainte de alte detalii despre emisiune, câteva imagini de la Discovery Offroad Trial de sâmbătă, de la Sărata Monteoru:

[pgvideo youtube|5xYahqKJgdM|2012/09/foto-disocovery-2-nebuni-pe-4-roti.jpg

| 2 nebuni pe 4 roţi: supravieţuire în 2 + 1 maşină/]

2 nebuni pe 4 roţi: supravieţuire în doi plus o maşină

Titlul original al seriei de pe Discovery este “One car too far”. Conceptul: Bill Wu şi Gary Humphrey au la dispoziţie trei zile pentru a ajunge la civilizaţie, din zone extreme, având la dispoziţie doar o maşină 4x4 (un Jeep), o trusă de scule (fără piese de schimb) şi un minim necesar pentru supravieţuire.

Zonele de desfăşurare ale primei serii:

Episodul 1: Un vulcan acoperit de zăpezi
Episodul 2: Deşertul Atacama
Episodul 3: Jungla
Episodul 4: Un lanţ muntos din America de Sud
Episodul 5: Sub capotă. Un episod despre culisele programului, sfaturi pentru supravieţuire şi trasee off road.

În România, serialul este difuzat pe Discovery Channel marţea, de la ora 22.

Prezentatorii, două firi diferite: supravieţuitorul şi “băiatul de oraş”

Gary Humphrey

  • Este expert în supravieţuire. A intrat în armata britanică la 20 de ani şi a fost timp de 17 ani membru al Marinei Regale şi al Trupelor Speciale. A deprins tehnici de supravieţuire în medii extreme, de la deşert la junglă şi la zona arctică. A ajuns instructor senior şi s-a ocupat, astfel, de instrucţia altor recruţi din Trupele Speciale.
  • După plecarea din Marină a fost producător, consilier tehnic şi coordonator pe probleme de siguranţă pentru mai multe reţele TV, filme (Robin Hood – 2010). A lucrat pentru materialele speciale, filmate în zone deosebite, ale emisiunii Top Gear.
  • Tehnicile de supravieţuire sunt principala lui specializare, dar are o vastă experienţă ca şofer trimis să ducă diverse vehicule în zone diferite: Africa de Nord, Amazon, Chile sau Polul Nord.
  • Are doi copii şi locuieşte în Florida.

Bill Wu

  • Mare pasionat de maşini, Bill Wu a lucrat şapte ani ca specialist chiropractor, şi-a deschis un lanţ de clinicit de sănătate şi un birou de afaceri impobiliare în San Diego, California.
  • Succesul i-a permis să se retragă în 2006 şi să se ocupe de maşini (deţine un garaj plin de automobile). A participat la diverse competiţii, de la Drag Races şi Autocross la raliuri (Gumball 3000, Raliul Bull Run).
  • Este membru activ al Hummer Club şi organizează excursii pentru această organizaţie, pe trasee off road.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    E absolut geniala si inedita emisiunea. La fel si ambii prezentatori.

Trimite un comentariu

sus