Skip to main content

VIDEO: 2 nebuni pe 4 roți în România. Vedetele internaționale Discovery, offroad la Sărata Monteoru.

 

LANSARE OFF ROAD. Gary Humphrey, expert în supraviețuire și Bill Wu, partenerul lui în emisiunea 2 nebuni pe 4 roți au venit în România pentru lansarea programului difuzat de Discovery Channel.

Publicitate

Cum programul este un test de supraviețuire, în care cei doi se descurcă doar cu o mașină de teren, cele două vedete internaționale au lansat show-ul Discovery în România la un concurs offroad.

Înainte de alte detalii despre emisiune, câteva imagini de la Discovery Offroad Trial de sâmbătă, de la Sărata Monteoru:

[pgvideo youtube|5xYahqKJgdM|2012/09/foto-disocovery-2-nebuni-pe-4-roti.jpg

| 2 nebuni pe 4 roți: supraviețuire în 2 + 1 mașină/]

2 nebuni pe 4 roți: supraviețuire în doi plus o mașină

Titlul original al seriei de pe Discovery este “One car too far”. Conceptul: Bill Wu și Gary Humphrey au la dispoziție trei zile pentru a ajunge la civilizație, din zone extreme, având la dispoziție doar o mașină 4x4 (un Jeep), o trusă de scule (fără piese de schimb) și un minim necesar pentru supraviețuire.

Zonele de desfășurare ale primei serii:

Episodul 1: Un vulcan acoperit de zăpezi
Episodul 2: Deșertul Atacama
Episodul 3: Jungla
Episodul 4: Un lanț muntos din America de Sud
Episodul 5: Sub capotă. Un episod despre culisele programului, sfaturi pentru supraviețuire și trasee off road.

În România, serialul este difuzat pe Discovery Channel marțea, de la ora 22.

Prezentatorii, două firi diferite: supraviețuitorul și “băiatul de oraș”

Gary Humphrey

  • Este expert în supraviețuire. A intrat în armata britanică la 20 de ani și a fost timp de 17 ani membru al Marinei Regale și al Trupelor Speciale. A deprins tehnici de supraviețuire în medii extreme, de la deșert la junglă și la zona arctică. A ajuns instructor senior și s-a ocupat, astfel, de instrucția altor recruți din Trupele Speciale.
  • După plecarea din Marină a fost producător, consilier tehnic și coordonator pe probleme de siguranță pentru mai multe rețele TV, filme (Robin Hood – 2010). A lucrat pentru materialele speciale, filmate în zone deosebite, ale emisiunii Top Gear.
  • Tehnicile de supraviețuire sunt principala lui specializare, dar are o vastă experiență ca șofer trimis să ducă diverse vehicule în zone diferite: Africa de Nord, Amazon, Chile sau Polul Nord.
  • Are doi copii și locuiește în Florida.

Bill Wu

  • Mare pasionat de mașini, Bill Wu a lucrat șapte ani ca specialist chiropractor, și-a deschis un lanț de clinicit de sănătate și un birou de afaceri impobiliare în San Diego, California.
  • Succesul i-a permis să se retragă în 2006 și să se ocupe de mașini (deține un garaj plin de automobile). A participat la diverse competiții, de la Drag Races și Autocross la raliuri (Gumball 3000, Raliul Bull Run).
  • Este membru activ al Hummer Club și organizează excursii pentru această organizație, pe trasee off road.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu