Skip to main content

VIDEO. Credeţi că la noi se poate? Cum a astupat un site gurile de canal ale politicienilor

 

Publicitate

CAMPANIE INEDITĂ. Un site din Rusia i-a pus pe politicieni la treabă. În două zile, au astupat gropi şi canale care se căscau în asfalt. Paginademedia.ro vă prezintă, mai jos, filmul ineditei campanii.

Cum s-a întâmplat?

Ekaterinburg, al patrulea oraş ca mărime din Rusia, are o mare problemă cu gropile din asfalt. Prin urmare, un site local, ura.ru, s-a folosit de arta stradală pentru a-i convinge pe edili să le repare drumurile, după cum au promis.

Pe timpul unei nopţi din luna iulie, au fost realizate, direct pe asfalt, portrete ale reprezentanţilor primăriei. Desenele au fost făcute în jurul gropilor din asfalt, acestea devenind astfel gurile politicienilor. Sub imaginile realizate au fost postate şi promisiunile făcute de politicieni.

Imaginile s-au răspândit rapid pe internet şi au fost chiar preluate de programele de ştiri şi de presa internaţională.

După numai o zi, s-a văzut efectul. Muncitorii au fost trimişi rapid la faţa locului. Să astupe gropile? Nicidecum! Să dea cu vopsea peste imaginile polticienilor. Gropile au rămas la locul lor, dar site-ul i-a filmat cu camera ascunsă atunci când acopereau caricaturile.

Primarul oraşului a reacţionat spunând că acelea sunt imagini ce „poluează oraşul”. Realizatorii campaniei au contraatacat şi au postat un nou mesaj lângă găurile din asfalt: „Dacă le-aţi vopsit, nu înseamnă că le-aţi reparat”. La nici două zile de la apariţia caricaturilor, gropile au început să fie acoperite.

Campania "Pune-i pe oficiali la treabă"

Cât au rezistat pe asfalt caricaturile politicienilor
[pgvideo youtube|6ukunpaCipU|2012/09/campanie-gropi.jpg|Cât au rezistat pe asfalt caricaturile politicienilor/]

Campania a fost prezentată de site-ul Adsoftheworld.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • al_core al_core
    titlu cualiti!
    ai uitat să pui "îl vrei la steaua?"

Trimite un comentariu

sus