Skip to main content

VIDEO PAMFLET. Interviu de angajare la Antena 3, în versiunea Academia Caţavencu

 

Publicitate

PAGINA DE RÂS. Academia Caţavencu şi-a imaginat un interviu de angajare la Antena 3, evident într-o notă satirică.

Clipul de aproape două minute ironizează orientarea politică a postului deţinut de familia Voiculescu şi "condiţiile de angajare" la canalul de ştiri.

MENŢIUNE. Acest film este un pamflet. Opiniile din film aparţin autorilor (Academia Caţavencu) şi nu redacţiei Paginademedia.ro.

Interviu de angajare la Antena 3

[pgvideo youtube|EZFpkI7m0vs|2012/09/interviu-de-angajare-la-antena-3.jpg|
Interviu de angajare la Antena 3 /]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    @bamse-din iadul comunismului ne-a salvat si ne-a tinut intregi la minte umorul! cele mai bune bancuri atunci au aparut! pentru mine umorul e umor! nu conteaza cine-l produce! UMOR SA FIE! iar ce-au facut catavencii, pe imaginile amaratului ala de-si ia la palme in cap de nu le poate duce, e UMOR! de cate ori il vad mai descopar ceva amuzant!
  • bamse bamse
    +1aidan
    multi "destepti" suparati pe viata care nu mai vad dincolo de partizanatele lor meschine
  • aidan aidan
    @mihai dinvale- eu raman cu rasul care face bine la ten si matale cu veninul care afecteaza grav sanatatea! sanatate! as fi ras la fel de mult si daca isi imaginau un interviu de angajare la b1! si in loc de base s-ar fi lepadat de voiculescu. umorul conteaza!nu politica! sau partizanatul politic.
  • parerea mea parerea mea
    Prietene,
    daca asta numesti tu umor adevarat, ai o problema de perceptie.
    Palmele primite in cap de bietul african sunt mult mai amuzante decat testul de" cultura generala" din legislatia rutiera.
    mai degraba apreciezi un umor primar, de genul celui prezentat aici, decat incercarea nereusita a unor semidocti de a face un umor fin, de calitate. Nici textul si nici simbolistica nu inspira un lucru amuzant.
    Daca le puneau leucoplast la gura si pixul cu care bifau se afla intre degetele de la picioare, atunci poate ca aveau o sansa sa sugereze starea presei romanesti, la modul general, nu neaparat cea de la Realitatea.
    "Parerea mea"!
  • CTL CTL
    Da chiar asa circula de mult.
  • eudor eudor
    stau si ma intreb oare de ce la antena 3 nu se spune cum guvernul ponta a taiat toate fondurile infrastructura ( linia de metrou m5, la toate autostrazile, etc... ) cred ca romanu e mai prost decat negru din imagine si nu vede iar la alegeri se duce pune stampila pe usl ca na uni mai lucreaza si la stat si le convine ca astia de la particular platesc taxe pentru a vea ponta de unde a avea bani sa dea la angajatii statului
  • Io Io
    Superb, ce am mai ras :))) Singurii care nu rad sunt: a. Angajatii antena3. b. Angajatii trustului intact c. Angajatii lui Voiculescu
  • kiko kiko
    @mihai
    asa-i cind te simti cu musca pe caciula... ia spune, tu esti la departamentul din antena 3 unde se mananca rahat cu lingurita sau cu polonicul?
  • Mihai Dinvale Mihai Dinvale
    Vezi răspunsul pentru kiko, pentru că faci parte din aceeaşi tagmă de trepanaţi!
  • Mihai Dinvale Mihai Dinvale
    Prostul, adică tu, râde şi dacă ridici un deget!
  • Robert Robert
    Iti da dureri de cap...
  • danu danu
    Si unde-i "imaginatia"? (citez: "Academia Catavencu si-a imaginat un interviu..." ). Plus ca nu-nteleg utilizarea reflexivului "si-a imaginat". Dar, ma rog...

    Altfel, m-am saturat pana la greata de toate deturnarile facile, penibile si la limita oligofreniei ale clipurilor exotice de pe Youtube. Apropo', a mai aparut vreo "noua" versiune a celebrei secvente din "Der Untergang", unde dezlantuirea furibunda a lui Hitler (interpretat magistral de Bruno Ganz) fata de generalii Wehrmacht-ului este deturnata in subtitrarea in limba romana? Concluzie: o deturnare penibila. La fel de penibila ca "Academia Catavencu", nimic de mirare. Daca vreti umor sanatos anti-Basescu, treceti pe "Catavencii". Sau, dimpotriva, daca vreti umor sanatos pro-Basescu, treceti pe "Kamikaze".

    @ kiko. Da, intr-adevar, cei de la Happyfish chiar "si-au imaginat" (in adevaratul sens) un interviu de "pastrarea job-ului" (similar celui de angajare) la RealitateaTV, in 2009. Umor excelent. Pentru aducere aminte: http://www.happyfish.ro/solutii_de_criza/solutii_de_criza_in_mass_media
  • aidan aidan
    am ras cu lacrimi! cat de bine au pus cuvintele!ce mi-a placut! bravo lor! umorul inca n-a sucombat de atata politica! ritualul e din gama: cui pe cui se scoate! durerea de cap nici nu s-a mai simtit dupa asa o batuta!e ca in bancul ca ala de tusea si primeste laxative. cand e intrebat a doua zi daca mai tuseste el raspunde ca nu mai are curaj! dupa ce-ti iei asa o batuta nu-ti mai da mana sa te plangi altadata ca te doare capul! dar geniala a fost "traducerea"!ce-am mai ras!"hai ca-ti dau emisiune"
  • Mircea Mircea
    Filmuletul asta circula pe net de o vreme buna. Este un ritual pentru dureri de cap in Africa.
  • paul S paul S
    Eu l-as fi dat afara, de oriunde, pe orice ziarist care ar fi dat urmatorul titlu:
    "10 septembrie. Fanteziile lui Dan Diaconescu: vrea să salveze Oltchimul".
    Pentru ca n-are anvergura necesara unui ziarist.
    De fapt, nu l-as da afara.
    Probabil ar putea scrie impecabil ghidul TV, zodiacul, meteo, cursul valutar, etc.
    Ca sa nu mai zic ca au sarit sa "cuvanteze" toti "pseudonimii" de serviciu, cu araturi la fel de adanci in minte, din care nu pot devia.
    Cand mai vedem o stire despre industriasul domnu' Dan?

Trimite un comentariu

sus