Skip to main content

22 Octombrie. Alianţa mediatică. Cum a colecţionat USL oamenii care fac agenda publicului

 

Publicitate

DE CEALALTĂ PARTE A BARICADEI. Jurnalistul Rareş Bogdan şi analiştii Daniel Barbu şi Vlad Nistor se numără printre persoanele nominalizate, vineri, de preşedintele PNL Crin Antonescu drept posibili candidaţi la parlamentare. Ei se alătură unui grup tot mai mare de oameni legaţi direct sau indirect de companii media, în special de televiziunile de ştiri Romania TV, Realitatea TV şi Antena 3, propuşi să candideze pentru Parlament din partea USL, scrie HotNews. Pintre aceştia, se mai numără Dan Voiculescu, Sorin Roşca Stănescu, Sebastian Ghiţă, Gabriela Firea.

Alianţa mediatică. Cum a colecţionat USL oamenii care fac agenda publicului


NOUTĂŢI. Informaţie într-o manieră relaxată, pe înţelesul tuturor, decor minimalist şi cinci ore de ştiri şi dezbateri pe ambele canale ale postului, sunt oferta Televiziunii publice. În prima ediţie vor fi invitaţi foştii prezentatori TVR de după Revoluţie, scrie Evenimentul zilei.

"Noul Telejurnal face parte dintr-un concept integrat. Jurnalele dimineţii şi cel de seara sunt pilonii pe care se aşază proiectul de news. Publicul va descoperi unicitatea noastră. Decoruri moderne şi minimaliste. Informaţie clară şi filtrată pe înţelesul tuturor. Rubrici dedicate unor categorii diferite de public. Prezentatori experimentaţi şi o unitate stilistică inexistentă până acum la TVR", a spus Claudiu Lucaci, directorul Direcţiei Emisiuni informative şi sport.
Cum va arăta Telejurnalul de la TVR


EMISIUNE NOUĂ LA B1 TV. Cătălin Prisăcariu, redactor-şef adjunct al revistei Kamikaze, va prezenta o nouă emisiune la B1 TV, Butonul de panică, anunţă Evenimentul zilei. Producţia este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00.

“Emisiunea este pentru toţi cei care sunt exasperaţi de şezătorile urlătoare de pe unele posturi tv, celor care nu mai suportă moderatorii de tip ţaţă şi invitaţii ba linşaţi, ba mângâiaţi pe cap, celor care s-au plictisit de moarte de băşcălie ieftină şi joasă şi au nevoie de o cură de ironie în dialog, nu de o bătaie generală”, a explicat Cătălin Prisăcariu
Cătălin Prisacariu apasă pe B1 "Butonul de panică"


PARTENERIAT. Pro TV S.A. şi compania RCS & RDS au încheiat un parteneriat pentru distribuţia serviciilor voyo.ro, astfel accesul la conţinutul premium voyo.ro putând fi achiziţionat atât de la casieriile RCS & RDS din toată ţara, cât şi telefonic sau prin intermediul site-ului oficial al companiei, www.rcs-rds.ro, scrie Mediafax.

Voyo.ro le oferă utilizatorilor săi în prezent aproximativ 700 de filme de box-office şi seriale, transmisiuni sportive exclusive, concerte, emisiunile canalelor TV ale Protv S.A. Voyo.ro numără deja peste 500.000 de conturi active. Până la finalul acestui an bază de conţinut voyo.ro se va extinde la peste 1000 de filme.
ProTV S.A. şi RCS & RDS au semnat un parteneriat pentru distribuţia voyo.ro


SPOTURI DE AVERTIZARE. CNA şi MAE le recomandă posturilor de televiziune şi radio să difuzeze o serie de spoturi cu alerte de călătorie, prin care românii ce intenţionează să călătorească în străinătate să fie informaţi asupra zonelor de risc şi a potenţialelor pericole la care aceştia pot fi expuşi în respectivele zone, scrie Mediafax.
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) şi Ministerul Afacerilor Externe (MAE) au semnat, vineri, un Acord de colaborare în vederea susţinerii unei campanii de difuzare pe posturile de radio şi televiziune a unor spoturi care vor conţine alerte de călătorie în situaţii de risc.
RECOMANDARE CNA ŞI MAE: Cei care vor să călătorească în străinătate, informaţi prin spoturi radio-TV despre zonele de risc


Ziarul Financiar a lansat noua aplicaţie pentru iPhone, potrivit Mediafax. Printre noutăţile de care poate beneficia utilizatorul sunt alertele şi breaking news-urile trimise de către redactorii Ziarului Financiar în momentele cheie din business-ul românesc.
Principalele beneficii ale noului update constau în faptul că aplicaţia se încarcă mult mai repede decat versiunea precedentă, ştirile sunt în format nou, iar utilizatorii au posibilitatea de a alege tipul de alerte ZF pe care doresc să le primească.
Ziarul Financiar a lansat noua aplicaţie pentru iPhone - mai multe informaţii, mai uşor de citit


PROCES, RELUAT. Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al SRTv, a revocat Ordinul prin care au fost stabilite atât componenţa comisiilor de evaluare a personalului, cât şi regulamentul de evaluare a angajaţilor, urmând ca noul CA al TVR să analizeze documentele aferente procesului de concediere colectivă, notează Mediafax.
Claudiu Săftoiu spune că noul Consiliu de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) va primi spre analiză, în prima şedinţă, documentele aferente procesului de selecţie a personalului din TVR.
Săftoiu: Documentele privind procesul de concediere colectivă vor fi analizate de noul CA al TVR


RESTRUCTURĂRI. BBC World Service, divizia comercială a radiodifuzorului public britanic, va desfiinţa încă 73 de posturi, măsură inclusă în planul de economisire a circa 52 de milioane de euro până în 2013, conform DailyBusiness.ro.

Din cele 73 de posturi, 25 sunt de la serviciul în limba engleză, care îşi va reduce numărul de ore de emisie de la 18 la 14, în fiecare zi, de luni până vineri. Alte 44 de locuri de muncă vor fi desfiinţate la serviciile în limbi străine ale World Service, în timp ce posturile libere nu vor mai fi scoase la concurs.

BBC World Service a reuşit deja să facă economii în valoare de 36,8 milioane de euro, dupa ce, în 2010, s-a decis ca finanţarea acordată de Guvernul britanic să fie redusă considerabil. Din 2014, World Service va fi finanţat din taxa de licenţă, urmând ca 650 de alţi angajaţi să fie disponibilizaţi, pe parcursul a trei ani.
BBC World Service desfiinteaza alte 73 de posturi


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cluj cluj
    Rares Bogdan ar fi bine sa candideze, la bucale, din 2 motive:
    1. sa se curete cj-ul de mascarici dinastia lingai
    2. sa se mai limpezesca media de papagali vopsiti
    Si vorba celor de mai sus, gabi firea si-a asumat o cale, rares bobdan asta face pe.. virginul.. pe nestiutorul.. il anunta crin da el inca nu stie.. etc.. Ce ipocrit de 2 bani, ce figuri ieftine..
  • yoyo yoyo
    daca si mizeria aia de yoyo a ajuns sa colaboreze cu RDS...
  • Homo Politicus Homo Politicus
    Rares Bogdan e un baietas descurcaret, mare combinator pe la Cluj, bagat in toate smecheriile locale. Detine in coproprietate niste francize Realitatea TV locale. Ca moderator e jalnic, ca parerolog-deontolog e de nivel mediu. Cert este ca, din moment ce Antonescu te anunta pe liste, e clar ca nu mai ai ce cauta pe post. Macar Gabi Firea si-a vazut lungul nasului.
  • tase tase
    Petru Rares moderatorul?! Cata ipocrizie! :D Nu era mai pana ieri moderator "independent", agresiv, mare deontolog?
  • aidan aidan
    de doua saptamani in curtea tvr si studioul din pangratti e razboi civil, cu revendicari, ore intregi de parlamentari cu pdg-ul, parlamentari filmate! oamenii cer, intreaba, refuza! si stirile noastre NIMIC! stiristii stau ascunsi in corpul dedicat lor si tac. au evenimente in curte si nu le filmeaza! nu au voie! de sus! de la seful lor si de la sefii sefului lor. am fost pichetati de mediasind care a avut si o intalnire cu pdg-ul si o parte din satff-ul lui. stirile ? NIMIC! singura lor grija e sa nu se afle in afara cat e de grav. noroc ca ne-am filmat noi si vom pune pe fb si youtube.azi e zi de proces cu patronatul. pentru porcaria aia de proiect de restructurare care e de destructurare! stirile noastre? NIMIC! e la tribunalul mare la 12!

Trimite un comentariu

sus