Skip to main content

Dan Vîrtopeanu conduce Breeze Mobile, noua companie a grupului Leo Burnett

 

Publicitate

Grupul Leo Burnett își extinde serviciile în domeniul marketing-ului mobil și lansează o nouă companie, Breeze Mobile, condusă de Dan Vîrtopeanu.

Mediul principal pe care îl va aborda noua companie este telefonul mobil şi tot ce implică acesta în comunicarea către consumatori.

Ștefan Iordache, COO al grupului Leo Burnett, despre lansarea noii companii:

“Telefonul mobil are capacitatea de a înlocui mare parte din mediile actuale și, din acest punct de vedere, are o miză viitoare foarte mare în mixul de comunicare. (...) A nu face comunicare pe mobil în anii următori are același grad de probabilitate ca a renunța la internet.”

Despre Breeze Mobile

Serviciile Breeze Mobile acoperă o gamă de produse care pleacă din zona site-urilor mobile, a aplicațiilor și a activărilor punctuale, dar și dezvoltarea de mecanici de vânzare sau loializare prin mobil.

Dan Vîrtopeanu, Managing Partner al Breeze Mobile, despre piaţa de mobile marketing:

“Este foarte posibil ca în 2013, penetrarea telefoanelor inteligente să ajungă la o cifră critică de peste 20%, iar utilizarea internetului mobil să depășească 50%, întrecând numărul utilizatorilor de internet desktop. (...) Astfel, preconizăm că 2013 este anul în care piața locală de marketing mobil va depăși pragul de 10 milioane de Euro.”

Cine este Dan Vîrtopeanu

  • Dan Vîrtopeanu are o experiență de 15 ani în comunicarea pe mobil și tehnologii emergente.
  • Fondator al Mobile Marketing Association România, acesta s-a implicat activ în educarea și dezvoltarea pieței locale prin seria de seminarii dedicate marketingului mobil începută în 2008.

Despre grupul Leo Burnett

Grupul Leo Burnett deține mai multe agenții: Leo Burnett & Target, Starcom MediaVest, iLeo, The Practice, 23 Communication Ideas, Digital Star, The Geeks, 2 Parale, 8team și Breeze Mobile.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu