Skip to main content

Digi Life şi Digi World încep, de astăzi, emisia

 

Publicitate

Posturile Digi Life şi Digi World vor începe să emită de astăzi, de la ora 18.00. Cele două televiziuni de documentare vor fi disponibile în toate pachetele RCS&RDS şi vor fi transmise în sistem HD.

Bogdan Chiriţoiu, manager de proiect pentru cele două canale: „Încercăm să facem o diferenţă pe piaţa de gen din România. Lansăm un canal care descoperă lumea şi unul care ne îndeamnă să ne descoperim pe noi înşine.”

Florin Nemeş, marketing RCS&RDS - „Este al 18 an de existenţă a companiei. Din 2009 am încercat să trecem dincolo de distribuţia de televiziune. Am început cu un post de sport. Am continuat, în 2011, cu televiziunile noastre de film. Am ajuns la anul majoratului nostru, am lansat Digi 24 şi am ajuns în acest moment la cunoscutele Digi World si Digi Life. Cele două canale se găsesc în toate pachetele de bază atât pe analogic cât şi pe digital”.

Digi World este un canal tematic enciclopedic, conţinând producţii din domeniile biodiversitate, ştiinţă şi tehnică, istorie şi călătorii. Digi Life vine ca o completare la primul canal şi va avea emisiuni cu indicaţii practice.

Emisiuni Digi World: Teorii testate, Deşertul vorbeşte, Ilustrate din insula Caraibilor, Secrete din al doilea Război Mondial, Civilizaţia: opusul Occidentului?

Producţii Digi Life:  Noii eroi, Natural şi delicios, Secretele grătarului, Elixiruri şi bucate fermecate.

Dispariţia unor posturi Discovery din pachetul de bază

În luna august a acestui an, Discovery World, Discovery TLC România, Discovery Science, Investigation Discovery au fost scoase din pachetul de bază al RCS&RDS. Întrebat dacă scoatere acestor posturi are vreo legătură cu apariţia noilor canale de documentare, Bogdan Chiriţoiu a răspuns: „Cred că este vorba e o întâmplare. Noi aveam aceste canale în plan de mai multă vreme. Aceste posturi au fost în pachetul de bază, pentru un an, ca o promoţie. Canalele nu au dispărut ci au fost mutate în pachetele superioare.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariussucaru mariussucaru
    digi animal wold se prinde numai cu aparatu de la ei?
  • Lore Lore
    De ar fi mai multi ca tine...oricum urmez si eu ;)
  • Lore Lore
    Vai saracul de tine... te simti ofensat ca te-a facut analfabet sau ungur? Ce natie ai nu stiu si putin imi pasa dar faptul ca esti analfabet e sigur!
  • Lore Lore
    Bravo Maria!!!!!!!!!!!
  • Lore Lore
    Si mai sunt multi ca ea/el, nu ne intereseaza mezzo si alte balarii ci sa emita pt ce am platit
  • bogdan bogdan
    scuze,e vorba despre Digi World
  • bogdan bogdan
    va sugerez o titrare mai mare,asemanatoare celorlalte posturi tv.Pe fond deschis (zapada,nori etc) aproape nu se poate citi si e pacat,aveti documentare minunate!!!
  • Radu Buda Maris Radu Buda Maris
    De cand au scos canalele de documentare din pachetul extra-baza PE CARE EU AM SEMNAT COTRACTUL, eu am decis sa nu mai platesc. Am inregistrat o declaratie cu motivele pentru neplata. NU au nici macar dreptul sa ma dea in judecata. Am contactat OPC si ANCOM - trebuiau sa ma anunte in scris la schimbarea grilei si sa ma intrebe daca doresc prelungirea contractului. Nu va intereseaza opinia mea? Bine, poate va vor lipsi banii de la mine. Azi am fost deconectat. La urmatorul operator semnez doar contract personalizat care sa ma scuteasca de mizeriile astea.
  • Cip ( Bv ) Cip ( Bv )
    de fapt daca stau si ma gandesc mai bine RCS sant rai mai ales pe platforma digitala unde acolo nu trebuia sa scoata si sa inlocuiasca nimic si doar sa bage in continuare ca este suficient loc pentru toate ca este loc pentru 1000 de programe si mai este mult foarte mult pana sa ajungem acolo abia cu toate am ajuns la numaru 126 sau 127 cu digitale + hasdeurile = TOTAL la mine 127 cred.
  • Cip ( Bv ) Cip ( Bv )
    Din punctu meu de vedere ( din ce am vazut pana acum la iele ) pentru mine posturile Digi Life și Digi World sunt mult mai bune de cat Discovery C si National Geo ( ca canal tv diverse ) , si voi mai aveti rabdare saptamana asta pana ce RCS aseaza si baga cum trebuie celelante posturi tv care sunt scoase sau mutate ( ex hbo , zone reality ; si greu de crezut cai scos tv1000 , etc ) , si nu va mai plangeti mai ales pe platforma digitala ca aicia este loc pentru toate posturile ca incap 1000 de programe tv fie cai unguresti , germane , francez , italiene , Romanesti , etc = asa ca nu mai fiti rai .
  • petrut petrut
    PS. Pe banii nostri!
  • petrut petrut
    Au scos neispravitii tv1000, tcm, hbo, posturi unde puteai sa vezi un film bun. Au bagat, de parca am trai in jungla sau la Budapesta canale strict specializate cu pescuit, vanatoare si toate prostiile in sfidarea totala a noastra, a clientilor. La un pachet de baza ei ne baga posturi strict specializate. Ar trebui sa-i actionam in judecata. Sa nu uitati ca a avut un diferend cu Antena3. Au preluat un monopol pe care il pastoresc dupa bunul plac al patronului...ungur. In Romania!
  • Cip Cip
    acum in Brasov la RCS pe digital la ora 18:50 in 02.10.2012 sunt cele doua canale documentare : Digi Life și Digi World + cele HD care au decodor hd ( + pe digital au bagat ANIMAL PLANET ) in total pe digital sunt 111 canale tv fara hd. ( pe analog leau bagat in locu lui DIVA si HBO ) .
  • COSTAS COSTAS
    BRASOV :CEI DE LA RCS UMBLA CU GOGOSI PENTRU CA NU TRANSMIT Digi Life și Digi World IN FORMAT HD PLUS CA PE ANALOGIC AU SCOS SI HBO-ul
  • dragos dragos
    PE IPTV la Sibiu a disparut Animal Planet si au intrat cele doua si SD si HD.. cred ca a mai disparut inca un canal,.. dar nu imi dau seama care...

Trimite un comentariu

sus