Skip to main content

EXCLUSIV. RCS&RDS mai vrea o televiziune de documentare: Digi Animal World

 

Publicitate

Operatorul RCS&RDS are în plan o nouă televiziune de documentare, Digi Animal World. Compania a trimis deja o solicitare către Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru a obţine o licenţă cu acest nume.

Din informaţiile paginademedia.ro, noul canal va avea emisiuni despre mamifere mari şi mici, insecte, reptile, locuri interesante, viaţa din adâncuri şi lumea animalelor de companie.

Contactati de paginademedia.ro, reprezentantii RCS&RDS nu au oferit niciun răspuns.

În plus, pe posturile deţinute de operatorul de cablu a început deja să ruleze un spot de promovare ale acestui nou post de televiziune. Înregistrarea a apărut şi pe internet:

RCS&RDS a lansat, la începutul acestei luni, două televiziuni de documentare, Digi World şi Digi Life, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • LL LL
    Daca or sa renunte la Discovery, Animal Planet, National Geographic, Travel si Viasat eu le zic PA ca numai pentru meciurile de fotbal nu merita sa mai ramai abonat la ei. Canalele lor proprii cu care spera sa inlocuiasca "crema" sunt de k@k@o...
  • ass ass
    Digi world este un canal foarte bun si din punctul meu de vedere ia "calcat in picioare" pe cei de la discovery. D Life nu prea ma uit dar cred ca si acela e bun. Mi-asi dori sa lanseze si un canal destinat copiilor cu desene animate, frumoase (nu gen disney sau minimax)
  • jenibil jenibil
    si daca aparea stirea pe un site de bricolaj sau o auzeai la postul de radio trinitas, nu era necesar sa spui de unde ai informatia???
  • bosu bosu
    este bine venit ar mai trebui unul de copi iunl generalis si sa nu uitam digi sport 4 dinc e se aude ar mai cumpara transmsi de sport si pe cele 3 canale nu mai au loc sunt supra incarcate si la mai multe canale forza digi
  • eudor eudor
    stirea a aparut duce ce RCS/RDS a cerut licenta la CNA pentru Digi Animal World
    daca CNA inseamna softpedia.com atunci ai mare dreptate.
  • eudor eudor
    RCS/RDS nu este singura comparie de cablu din lume care isi lanseaza propriile programe
    un exemplu foarte mare ar fi marea companie din SUA SKY ( SKY NEWS, SKY SPORTS, etc.....
  • Daniel Daniel
    Petrisor, saptamana viitoare am sa imi fac un site si voi pune acolo tot ce e pe site-ul tau si pe alte cateva, il voi cataloga drept site de stiri si la unele stiri voi pune EXCLUSIV, ce ai sa zici? ca am furat de la tine?
  • Dan Dan
    N-au renuntat. Discovery-urile au fost dintotdeauna intr-un pachet special platit ("extra"), dar au fost oferite gratuit ca promo in anumite judete pentru a trage clienti ("baza special"). Perioada promotionala s-a terminat, asa ca trebuie sa platesti, asa cum plateau si cei din judetele in care nu exista "baza special".
  • Zeno Daniels Zeno Daniels
    S-a facut un pachet special pentru canalele Discovery... Cei de la Discovery au dorit mai multi bani...
  • mircea mircea
    precis vor scoate discovery, animal si vor lasa doar ce e al lor...pacat ca dau dau preluari destul de vechi ( probabil din cauza costurilor )
  • Alex Alex
    Deocamdata idiotii nu au facut si Digi Science deci nu stiu de ce dracu au renuntat mai ales la Discovery Science care nu se afla nici macar in pchetele de programe premium. Asta e cea mai mare mahnire a mea, restul documentarelor fie ca sunt pe Discovery normal sau National Geografic sau Digi orice, oricum au inceput sa semene. Ce dracu au avut cu Science??? Bine, umbla vorba in targ ca cei de la Discovery au inceput sa ceara bani(sau mai multi bani) si d'aia l-au scos, dar nu inteleg de ce nu ar fi acoperita chestia asta pentru pachetele de programe all inclusive unde oricum abonamentul e mai mare, nuuuuuuuuuu ei au trebuit sa il scoata de tot. Aici vine problema cand intervine monopolul si vad ca nu se sesizeaza nimeni.
  • Robert Albescu Robert Albescu
    Trebuie reclamati la consiliul pentru combaterea discriminarii, cu animalele minuscule cum ramane?
    O astfel de televiziune trebuie sa prezinte lumea animala in intregime nu acordand o atentie deosebita unor animale de o anumita marime.
  • Livero Livero
    @Petrişor Obae: Daca a aparut pe Softpedia, a aparut pe DIGI 24, atunci este clar ca ce aveti aici nu este EXCLUSIVITATE. Cred ca este destul de simplu. Apare peste tot si vine si pagina de media la sfarsit cu "exclusivitate"
  • lola lola
    ...in mod cert in acel butoi mai era si ceva stricat.
  • dorin dorin
    bravo RCS ne oferiti documentare in calitate full HD
    sper ca pe viitor sa le dublati audio dar sa ramana si optiunea de subtitrare.

Trimite un comentariu

sus