Skip to main content

Mălin Bot pleacă de la Adevărul.ro. Următoarea oprire: evz.ro

 

Publicitate

UPDATE. Din informaţiile paginademedia.ro, Mălin Bot este în discuţii pentru zona de online a cotidianului Evenimentul zilei.  

Motivul plecării are legătură cu schimbările, din ultima vreme, din interiorul companiei. El a scris săptămâna trecută, pe contul său de Facebook, că a aflat recent că nu-şi primeşte salariul pentru „august şi septembrie din cauza că nu am semnat noul contract, pe care îl semnam dacă nu era o clauza care mă obliga să mai rămân încă şase luni sau pierd banii din septembrie.” "Compania" îi spune "prioritizarea plăţilor". Eu îi spun şantaj. Nu am acceptat niciodată şi nu voi accepta, indiferent de consecinţe, să fiu şantajat.”, a mai scris jurnalistul.

Jurnalistul şi-a anunţat plecarea printr-un scurt editorial postat pe Adevărul.ro sub titlul "La revedere!".

“Ieri am decis să părăsesc redacţia Adevarul, din motive pe care nu se cuvine să le aduc aici în faţa dumneavoastră, dar vreau să vă spun câteva lucruri importante. (...)
În ultimul an şi jumătate am încercat să transform adevarul.ro şi într-un loc al dezbaterii civilizate, care sa aduca cititorii în postura de furnizori de conţinut de cea mai bună calitate”, se arată în articolul de opinie semnat de Mălin Bot.

La sfârşitul materialului, acesta face o precizare importantă, aceea că de săptămâna viitoare va scrie “pe un alt site cel puţin la fel de serios şi important”.

Mălin Bot este în discuţii avansate cu evz.ro, conform informaţiilor paginademedia.ro.

Mălin Bot a venit la conducerea redacţiei Adevărul.ro în iunie 2011, după cum anunţa paginademedia.ro aici. Înainte de a fi redactor-şef la Adevărul.ro, acesta a lucrat tot în trustul lui Dinu Patriciu, la Adevărul de Seară Timişoara.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Redactor Redactor
    Maline, termina cu prostiile astea. Chiar nu ai tu un condei intr-atat de spectaculos precum crezi. Mai citeste un pic, esti de Divizia B cel putin.
  • Redactor Redactor
    Tase: Exact. Nu se putea zice mai bine. De aia avem si site-urile pe care le avem, cu nivelul pe care il au, pentru ca nu intelege nimeni ce trebuie facut pe online.
  • dragos dragos
    Sa inteleg ca Ciutacu, Badea si toti ceilalti deontologi de la A3 nu fac spume....doar cei de la b1 fac asta, nu-i asa? E foarte usor sa arunci cu noroi cand esti in spatele unui calculator, dar i-as ruga pe cei 3 postaci antenisti sa incerce si ei sa faca meseria asta si dupa aia daca sunt atat de tari sa se bata in condeie cu Malin. Cand vor intelege meseria asta de jurnalist, atunci sa-si dea cu parerea.
  • Mircea Mircea
    Asta nu e ala care face spume la gura pe B1 ?
  • tase tase
    :))) ce treba avea omul cu internetul? se fac confuzii mari in presa din Romanica, din cauza asta e in faliment. In publishingul online ai nevoie de "oameni de internet" ...
  • Giovanni Giovanni
    de ce e important ca a plecat taranul asta de la adevarul?

Trimite un comentariu

sus