Skip to main content

Naumovici, ăla mare de respira greu, actor episodic în Las Fierbinți

 

Publicitate

De la publicitate, la actorie. Cunoscut publicului larg în special pentru rolul din reclama Teletex cu „Ăla mare de respira greu”, publicitarul Bogdan Naumovici a ajuns și într-un serial de comedie. Omul de publicitate va apărea în episodul de mâine al serialului Las Fierbinți de la Pro TV, în care va juca rolul unui motociclist pe nume Zeus.

În serial, el  este un „biker înrăit”, care, alături de partenera din același club de motocicliști, le dă o țeapă socrilor primarului Vasile. Zeus este „un tip bine, tatuat, “sexual non-stop”, băiat de viață, pus pe șmecherii”, după cum a povestit Bogdan Naumovici pentru paginademedia.ro.

Cum a ajuns să joace în serial? „M-a sunat Dragoș Buliga, regizorul serialului și m-a întrebat dacă nu vreau să joc un rol episodic care mi se potrivea. Am acceptat imediat, pentru că sunt un fan al serialului Las Fierbinți. Mi se pare cea mai buna comedie românească de după revoluție, umorul românesc se întoarce la nivelul comediilor cu Brigada Diverse. Mi se pare scris excelent, jucat și regizat foarte bine, și deși mediul este un sat românesc actual, replicile au de multe ori savoarea Divertis-ului din anii ’80”, a povestit Bogdan Naumovici pentru paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Naumovici asta face ce face si mai prinde cate un blid de lins prin ograda Pro-ului. La fel cum CRBL mai roade cate un os aruncat din ograda McCann-ului.
  • Serialul e chiar foarte misto, nu il prind tot timpul dar e destul de fain facut, glume misto... romanesti, asa si Naumovici care pare a fi omul potrivit la locul potrivit, in cazul asta

Trimite un comentariu