Skip to main content

PRESA DE AZI. Cu Luciu și Sima, pe prima pagină

 

Publicitate

Tabloidele au disecat problemele din căsnicia Nicoletei Luciu, însă au avut abordări diferite. Libertatea a ieșit pe prima pagină cu o fotografie cu cei doi soți, purtându-se ca doi străini. Doar copiii îi mai țin împreună, titrează tabloidul. De cealaltă parte, Click!, tabloidul condus de Peter Imre - nașul de cununie al celor doi -, publică un interviu în exclusivitate cu Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, care declară: „O voi recuceri pe Nicoleta oricât va dura”. Titlul este însoțit de o fotografie mai veche cu cei doi, în care se țin în brațe.

Weekend Adevărul face Bursa victimelor lui Cristian Sima. Publicația se concentrează pe subiectul zilei de ieri: dispariția a brokerului bursier Cristian Sima. El a avut în portofoliu vedete precum Andreea Raicu, Irina Scrotter, dar și finanțiști precum Daniel Dăianu.

România liberă prezintă un nou aspect al crizei din învățământ. Ce-au ajuns universitățile private: ziua - săli de clasă, noaptea - săli de nunți, titrează cotidianul pe prima pagină.

Evenimentul zilei publică noi sondaje legate de intenția la vot a românilor: Antonescu se prăbușește în sondaje, scrie cotidianul.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu