Skip to main content

X Factor a câștigat bătălia cu Suleyman. Sultanul a ținut aproape

 

Publicitate

X Factor, difuzat pentru prima dată lunea, a reușit să obțină rezultate peste cele de duminică seară. Show-ul a fost urmărit luni seară de 1,5 milioane de telespectatori pe minut, la nivel național, dintre care 988.000 au fost din mediul urban. X Factor a avut, duminică seară, 1,46 de milioane de telespectatori la nivel național, dintre care 973.000 au fost din mediul urban, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Serialul Suleyman Magnificul, de obicei lider al audiențelor în serile de luni, a fost pe locul al doilea, la mică distanță de show-ul de pe Antena 1.

Serialul Pariu cu viața de la Pro TV a fost pe locul al treilea cu o medie de 582.000 de telespectatori la nivel urban.

O surpriză a clasamentului a fost Național TV, care a ocupat locul patru pe național și cinci pe urban. Postul de televiziune a difuzat aseară filmul Curierul 3

Audiențele posturilor TV luni, 22 octombrie, pe intervalul X Factor, în mediul URBAN:

1. Antena 1 - 988.000 de telespectatori (9,4 rating)
2. Kanal D - 816.000 (7,8)
3. Pro TV - 582.000 (5,5)
4. Antena 3 - 346.000 (3,3)
5. Național TV - 310.000 (3)

Audiențele posturilor TV luni, 22 octombrie, pe intervalul X Factor, la nivel NAȚIONAL:

1. Antena 1 - 1.533.000 de telespectatori (8,1 rating)
2. Kanal D - 1.452.000 (7,6)
3. Pro TV - 1.250.000 (6,6)
4. National TV - 600.000 (3,2)
5. Antena 3 - 508.000 (2,7)

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • sigur. si tu esti singurul sanatos mintal de aici. gusturile nu se discuta. LalaBand are categoria sa de public, X Factor o are pe a sa. nu ma uiti nici la una, nici la cealalta. apreciez LalaBand ca a reusit sa faca publicul sa mai iasa si din casa si sa mai stinga televizorul.
 • Ce tare PROTVul asta.Cu Dumitrescu mama, Dumitrescu fiica si sotul producator al acesteia vor rupe piata..... Traian
 • Nici nu mà mai mirà nivelul de culturà in Romània! :) Un serial cu giamparale, o ceartà in direct, vips-uri, cacialmale, o manea, o tzàtzà, un fund... mare rating!
 • Tu ai impresia ca fiecare departament de research poate sa "scorneasca" ce-i trece prin cap atunci cand anunta datele de audienta? Si tot tu esti cu gura mare? tu crezi ca datele pe un target bine stabilit difera de la o televiziune la alta? oare de ce ma mai mir?!
 • @radu: pro tv e pe locul trei, indiferent de target. ca-i 11% pe 18 - 49 sau pe all urban, ce conteaza asta pentru tine? stii tu ce-i ala rating? stii ce-i target? ce atatea intrebari cand tot ce conteaza este ca pro tv e pe locul trei.
 • @irina: interpretarea datelor nu poate fi decat una?? Uita-te in DEX la definitia cuvantului interpretare.
  Intr-adevar nu are rost sa continuam, esti spalata pe creier. Ai invatat un verb nou "a epata" si incerci sa-l plasezi pe unde poti; esti jalnica.
 • @Iulia Bunea
  Multumesc de clarificari, oricum ma gandeam eu ca cei de la Intact au spus cifrele care le-au convenit lor, asa cum fac de obicei.
  Paginademedia e corecta si obiectiva.
  Multumesc din nou !
 • Au avut 11,1 rating doar în minutul de aur pe național și pe targeturile comerciale 18-49 de ani și pe 15-54 de ani. Noi ne-am rezumat la national si urban. Targeturile comerciale sunt pentru clientii publicitari.
 • Si ca a avut "o audienta dubla fata de concurentul de pe locul al doilea", care sigur nu l-au nominalizat. Bine ca pe ecran nu au scris nici o cifra, doar vorbe.
 • Acum am prins la Observator ca au zis ceva de Xfactor ca "...aseara a avut o audienta de 11 si ceva puncte rating..." Pai aici vad ca sunt cifre ceva mai mici, care e explicatia ?
 • @marius: interpretarea datelor nu poate fi decat una. oricare ar fi ea, e vorba despre cifre. Iti place sa te contrazici, din placerea de a te contrazice, nu pentru ca ai avea argumente. Nu vreau sa continuam cu dialogul de doi bani privind plata unor date de audienta, doar pentru ca asa iti inchipui tu, sunt multe lucruri despre care habar nu ai. Obiectiv, in opinia ta, ar fi insemnat pro tv. oamenii ca tine sunt foarte periculosi, fac afirmatii pe care nu le pot sustine, doar din dorinta de a epata.

Trimite un comentariu