Skip to main content

Burtieră cu năbădăi: Victor Ponta, eutanasiat dintr-o neînțelegere

 

Sursa foto: Cătălin Prisacariu

Publicitate

Explozia de burtiere de pe ecranele TV de știri le poate da bătăi de cap celor care le editează. Un exemplu vine de la RTV de astăzi, când alăturarea a două burtiere cu mesaj diferit a creat un sens deloc de dorit pentru premierul Victor Ponta.

„Cere să fie eutanasiat”, scria burtiera de deasupra, în timp ce pe titlul de dedesubt se putea citi: „IMEDIAT: Ce secret din viața personală a dezvăluit premierul Victor Ponta”

Neobișnuita alăturare de pe burtieră fost sesizată de Cătălin Prisacariu, redactor-șef adjunct la Kamikaze.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • subscriu...cel mai tare post..digi24.Obiectiv,echilibrat,fara moderatori carora le ies ochii din orbite atunci cand discuta cu invitatii in platou,fara interogatorii ca la tribunal..Imi place,bravo,avem nevoie de echilibru si bun simt intr-o tara tot mai crizata
  • Nici eu nu vad legatura.
    Sunt, intr-adevar, situatii nefericite in care alaturarea da nastere unor situatii hilare, insa cred ca e si cazul de fata.
    M-am prins apoi, citind toata stirea, ca e vorba de Prisacariu, ala care mergea cu jalba-n protap la Blejnar. Astia chiar atat de disparati au ajuns de incearca si prin astfel de metode sa inainteze in politica ?!
  • Nu văd nicio legătură între burtiera principală (să îi zicem aşa) şi burtiera cu detalii (să îi zicem şi ei aşa). Cea mare şi roşie poartă titlul ştirii care "rulează" pe ecran, iar a doua, cea albă poartă unele idei importante ale ştirii sau "urmează". Dacă eşti deştept şi urmăreşti programele lor, ştii să faci diferenţa dintre ele, dacă nu, înseamnă că eşti jurnalist, ca domnu' care a sesizat asta. Oricum, televiziunile de ştiri din România nu mă conving nici cu exclusivităţi şi nici cu "breakinguri", prefer calitatea şi profesionalismul din strâinătate.
  • A mai fost una ieri. Pe timpul luptelor de strada din Atena, aratand un gros-plan cu centrul frumos luminat seara, apare in stanga sus "Popesti-Leordeni" :) Dupa care s-au prins si au schimbat in Atena :)
  • Oricare dintre ele, ca la toate ne sunt prezentate STIRI, nu povesti si comentarii ca la alte posturi gen A3,B1,Rtv.
  • RTV, desi un post interesant, foloseste obositor ''burtiera alba''. Change it, boys, nu va sta bine cu asa ceva.

Trimite un comentariu