Skip to main content

Suleyman a condus luni seara în audiențe. Top Chef, depășit și de Antena 3

 

Publicitate

Serialul Suleyman de la Kanal D a condus luni seara în audiențe, înregistrând cifre peste posturile Pro TV, Antena 3 și Antena 1. Kanal D a avut, pe segmentul emisiunii Top Chef, o medie de 1,5 milioane de telespectatori pe minut, dintre care 934.000 de persoane erau din mediul urban.

Serialul Pro TV, Pariu cu viața, a ocupat locul al doilea în audiență, fiind urmărit, în medie, de 1,3 milioane de persoane din toată țara, dintre care 662.000 de persoane erau din mediul urban.

Show-ul culinar al Antenei 1, Top Chef, difuzat între 20.30 - 22.30, a ocupat locul patru în audiențe, fiind depășit de emisiunile de dezbatere de pe Antena 3, Subiectiv și Sinteza zilei.

Pe segmentul comercial, tot Suleyman a deținut supremația. Serialul a avut în medie 390.000 de privitori pe minut.

Pe intervalul orar de difuzare al serialului Suleyman Magnificul, 20.00 - 22.00, producția a fost, de asemenea, lider. Producția a avut o medie de 1,7 milioane de telespectatori pe minut, dintre care puțin peste un milion erau din mediul urban.

 

Audiența posturilor TV luni, 26 noiembrie, pe intervalul Top Chef (), în mediul URBAN:.

1. Kanal D - 934.000 de telespectatori (8,9 rating)
2. Pro TV - 662.000 (6,3)
3. Antena 3 - 496.000 (4,7)
4. Antena 1 - 362.000 (3,4)
5. Acasa - 243.000 (2,3)

 

Audiența posturilor TV luni, 26 noiembrie, pe intervalul Top Chef, la nivel  NAȚIONAL:

1. Kanal D - 1.584.000 de telespectatori (8,3 rating)
2. Pro TV -  1.398.000 (7,3)
3. Antena 3 - 638.000 (3,4)
4. Antena 1 - 587.000 (3,1)
5. National TV - 488.000 (2,6)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • nimeni nu copiaza pe nimeni si in america si in UK sunt posturi concurente care transmit x factor si vocea sau masterchef si top chef dar tu esti prea tampit sa intelegi numai de bine
 • Ce putea sa iasa din mana gurului Claudiu Oprea, decat o mizerie... Ce n-a stiut insa A1 cand l-a "achizitionat", e ca nu face 2 bani, fara Mona Segall. Acum e prea tarziu, cred...
 • Urmatoarele 2 audiente ale antenei 1 peste pro tv vor fi de Revelion (cand segmentul comercial nu conteaza) si in 24 martie sau cand e meciul Romania - Ungaria, atat! Pana atunci, National TV cred ca o sa mai ia niste seriale indiene, coreene si o sa le dea cu flit in maximum 2 luni! Noapte buna Felix!
 • in toata lumea exista masterchef si topchef si kitchen hell si pop idol si the voice si x factor etc dar numai la noi se zice ca una a copiat dupa alta pe bune sau si in america daca un canal are the voice si unul x factor e copiat?
 • ce naiba tot vorbiti?antenele sa traiasca, dar sa dispara voiculescu.hahaha nu au nici o sansa in lupta cu pro-ul.si nu au avut niciodata.se chinuie saracii sa copieze pro-ul desi antena 1 a aparut inaintea pro tv-ului.asta cred ca e culmea televiziunii.si acum au tras concluzia ca strang putini bani din publicitate pentru ca nu dau rebate si sari pe agentii cu ordonante de urgente.vai de capul nostru.sa vedeti ce ne asteapta de castiga ponta si jegosii lui
 • Oamenii nu au gustat o copie ieftina de aia nu se mai uita , plus calitatea productiei e foarte slaba in comparatie cu MasterChef care nici el nu e cine stie ce, dar totusi te atrage
 • nu inteleg de ce antena 1 a cazut pe locul 4
  e un show bun, eu personal ma uit
  nici master chef nu e mai bun ca acest show de cooking
 • Imi dau seama ca un cofetar, fie el si de talent ca Alecsandrescu, nu poate conduce o televiziune. Acum o saptamana, scriam aici, pe pagina domnului Obae, ca șefia Antenei 1 se va schimba cat de curand… Oancea, o sa ma ierti?
 • Top Chef este o mizerie, degeaba excesul de lumini, de figuri, de grandomanie de prost gust, de comentarii teatrale ale juriului, mai ales "arabul". Antena nu mai are suflul de alta data, degeaba vrei sa epatezi cu formate ca la "ailalti" daca nu stii sa le faci, sau le faci cu mercenari tot de la "ailalti". Antena e o vorba, a fost facuta sa fie pe locul doi, acum deja e pe trei, patru...
  Nu vede nimeni de la comanda mogulariei?
  E necesar un restart si un reboot, si sa fie curatata de cei care o capuseaza...
 • Las' ca saptamana viitoare va da Guvernul o noua ordonanta de urgenta prin care vom fi obligati sa ne uitam strict la posturile lui Felix. Daca ne vom uita la altceva, vom risca sa fim penalizati cu o cota intre 1 si 3% din venituri.

  Daca respectiva OUG nu va avea rezultatele scontate, urmatorul pas va fi interzicerea tuturor televiziunilor concurente cu Intact. Bineinteles, inchiderea acestora va fi facuta in ordinea audientelor.
 • Nu am cerzut ca Antena 1 va alerga ani de zile dupa primul loc dar va cadea atat de repede pe 4! Yes they can!

Trimite un comentariu