Skip to main content

19 Decembrie. Structura CNA se modifică din 20 decembrie: şase noi membri îşi încep mandatele

 

Publicitate

SCHIMBĂRI LA CNA. Structura CNA se modifică din 20 decembrie-Răsvan Popescu, Ioan Onisei, Gelu Trandafir, Lorand Turos, Constantin Duţu, Mircea Deacă îşi încheie mandatele-,doar Popescu şi Turoş rămânând în componenţa noului Consiliu, cărora li se alătură Vasile Buda, Maria Gubernat, Florin Gabrea şi Laura Georgescu, scrie Mediafax.

Ultima şedinţă a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) în actuala componenţă (Răsvan Popescu - preşedinte, Ioan Onisei - vicepreşedinte, Gelu Trandafir, Lorand Turos, Valentin - Alexandru Jucan, Narcisa Iorga, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Mircea-Valeriu Deacă, Constantin Duţă şi Mihai Mălaimare - membri) ar fi trebuit să se desfăşoare marţi, 18 decembrie. Însă şedinţa nu s-a putut desfăşura din lipsa cvorumului legal. Şedinţele CNA pot să se desfăşoare în prezenţa a cel puţin 8 din cei 11 membri ai Consiliului.


Structura CNA se modifică din 20 decembrie: şase noi membri îşi încep mandatele de şase ani


ROMÂNII, PE INTERNET. Românii care folosesc internetul depăşesc media UE la citirea de ştiri online, în timp ce la postarea pe reţele de socializare, precum Facebook şi Twitter, sunt uşor sub nivelul înregistrat în spaţiul comunitar, arată date publicate de Eurostat, citat de Mediafax.

În acelaşi timp, procentajul utilizatorilor români de internet care folosesc servicii de internet banking, de 8%, este printre cele mai scăzute din UE, unde media este de 54%. La folosirea internetului pentru servicii de călătorie şi cazare online, românii se plasează la jumătate faţă de nivelul UE.
Cum folosesc europenii internetul: Românii, peste media UE la citit ştiri online


EURONEWS ŞI ÎN GRECIA. Televiziunea de ştiri Euronews Grecia s-a lansat marţi, urmând ca în prima parte a anului 2013 să fie deschis şi un birou al postului TV la Atena, scrie Mediafax.

Euronews Grecia, o subsidiară deţinută în totalitate de grupul Euronews, transmite programe 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână. Într-o primă etapă, programele vor fi adaptate şi transmise de la sediul central al Euronews de la Lyon. Noul birou al Euronews de la Atena va fi inaugurat oficial în prima parte a anului 2013.
Lansarea serviciului în limba greacă al Euronews face parte din strategia grupului Euronews de extindere la nivel internaţional.
Euronews Grecia s-a lansat marţi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • prapastiosu prapastiosu
    Georgel te iubim, ca ca tine nu gasim!
  • Georgel Georgel
    Scapam de Narcisa Salbatica. Numai are Narcisa cu cine sa se certe? Numai are Narcisa jucarie, in afara celei de acasa careia cred ca ii place mai mult si nu se poate certa ci doar incalzi.

    Acum ca pleaca de la CNA cred ca se va duce la stana sa se joace cu oile, ca cu Antena 3 nu se mai poate certa.

Trimite un comentariu

sus