Skip to main content

Al Bano şi Lexter, în finala X Factor de duminică

 

Publicitate

X Factor ajunge în această duminică la final. Natalia Selegean, Tudor Turcu şi Ioana Anuţa sunt cei trei concurenţi care au rămas în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Tudor Turcu va face un duet cu Delia, Ioana Anuţa va urca pe scenă alături de câştigătorul sezonului 1 X Factor, Andrei Leonte, iar Natalia Selegean va cânta cu Elena Gheorghe.

Artistul britanic Lexter vine duminică seară la Antena 1, la finala X Factor. Cunoscut pentru hiturile “Freedom to Love” sau “Peace and Love”, Lexter promite să facă un show de senzaţie.

Paula Seling, jurat în sezonul 1 X Factor, a pregătit un duet alături de artistul italian Al Bano.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • poporul roman poporul roman
    ce prost esti!!! bine ca a adus prost tv formatii sau artisti mai tari la vocea romaniei esti praf du te si te impusca nu mai sta tu si ceilalati indobitociti de prost tv
  • matei_a matei_a
    E criza, saracie mare... probabil Al Bano costa mai putin decat sa-l chemi pe Brenciu sa faca un karaoke. Ma mir ca le-a permis bugetul s-o invite pe Elena Gheorghe.
  • B0B B0B
    Daca veneau Celentano, Firiciel si Ardiles chiar ca m-as fi uitat:)
  • mihai mihai
    Ca sa fiu inteles in comentariul de mai sus ma refer la seria Bonnie Tyler, Johnny Logan ,AlBano . Artisti de apreciat ,dar care sint mai potriviti din punctul meu de vedere la Nora pentru mama :-)
  • mihai mihai
    Numai invitati pe targetul emisiunii :-)) Imi scapa mie ceva ca nu inteleg strategia ? E doar o chestie de bani ( artisti mai vechi si mai ieftini ) sau vor sa se uite parintii ? BoneyM sau Celentano ( pt cei tineri nu e cel din LasFierbinti :-) ) nu vin ?

Trimite un comentariu

sus