Skip to main content

EXCLUSIV. RCS vrea Life Channel, Animal World Channel și World Channel pentru a le oferi altor cabliști

 

Publicitate

RCS&RDS a solicitat CNA aprobarea unor canale secundare pentru posturile Digi Life, Digi World și Digi Animal World, au declarat reprezentanți ai instituției pentru paginademedia.ro. Acestea vor purta numele Animal World Channel, Life Channel și World Channel.

Posturile vor avea același conținut însă grafica și siglele vor fi diferite, potrivit solicitării RCS&RDS.

Canalele secundare vor fi create pentru a fi puse la dispoziția altor companii de cablu care și-au arătat interesul pentru preluarea și retransmiterea acestor posturi, și-a motivat compania de cablu solicitarea.

RCS a primit în septembrie două licențe pentru posturile tematice Digi Life și Digi World, care au fost lansate în octombrie. Tot în octombrie, RCS&RDS a primit licență pentru postul Digi Animal World, care nu a fost încă lansat, dar care va înlocui Discovery Channel în grila de bază.

RCS&RDS mai deține canale secundare pentru postul Digi Sport:  Digi Sport Plus (cu varianta Digi Sport Plus Hu), Digi Sport Plus 1 şi Digi Sport Plus 2. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • La Dolce, cand m-am abonat in urma cu mai multi ani, Discovery era pachet separat, pe bani separati. Nu a mai urlat nimeni; vroiai, plateai.
    Acum, in noul lor sistem de abonamente, am Discovery postul de baza, celelalte posturi ale grupului apar doar in cel mai scump. Ti le baga pe gat impreuna cu multe posturi unguresti.
    Nu inteleg ce atat stres cu Discovery Romania, azi dimineata dadeau un serial care rula si acum 5-6 ani. Imi pare rau ca posturile Discovery nu mai sunt pachet separat la Dolce, renuntam eu din propria initiativa la toate.
  • Pana la urma, o sa fie in avantajul consumatorului disputa aceasta intre RCS si Discovery. Mie o sa-mi convina sa platesc separat pachetul de la Discovery. Partea proasta este ca o astfel de modificare e foarte greu de facut. Aglomeratie la casierii, plus ca te pun sa platesti in avans (facturile nescadente) pentru orice modificare.
  • si o sa le bage in toata reteaua rcs-rds,la fel ca digi 24 locale....si o sa avem life sd,hd,animal w. sd hd, animal planet sd,hd,digi a.w. sd,hd,digi life,sd,hd,etc,etc adica din o suta de canale din grila o sa avem 80 digi,iar restul 1muzic.u,muzic,super one,si digi sport 1,2,3,4,5,6,7+news+hd si sd

Trimite un comentariu