Skip to main content

Oana Zăvoranu, la Antena 1: Tu l-ai văzut vreodată pe Măruță atacând-o pe Esca? De ce s-a supărat Zăvo pe Antene

 

Publicitate

Oana Zăvoranu și-a rezolvat problemele cu trustul Intact chiar în emisiunea Un show păcătos. Într-un dialog savuros, Oana i-a explicat lui Capatos dragostea cu năbădăi dintre ea și trustul Intact. „Eu eram a voastră. Eu eram acea femeie care voiam să fac dragoste cu voi și voi vă întorceați cu spatele”, a spus Oana Zăvoranu, făcând referire la contractul dintre ea și Antena Group.

„Poate că nu vrem să vedem când vor alții să te violeze. Poate de-aia ne întorceam cu spatele. Pentru că unii, de la alte trusturi, te-au mai și violat în perioada asta”, i-a răspuns, la fel de plastic, Dan Capatos, realizatorul emisiunii Un show păcătos.

Discuția de aseară care nu a ocolit nici trustul Pro care a fost caracterizat de Capatos drept „o pușcărie”.

Din schimbul de replici din emisiunea de aseară:

Oana Zăvoranu - Astăzi am avut răfuiala mea cu trustul ăsta. Am luat-o de la Dan Voiculescu până la Alexandrescu, Cristi Ionescu, producătorul emisiunii.

Am spus dacă eu nu sunt bună pentru acest trust și nu am fost bună decât să mă răfuiesc cu oamenii, să mă cert, să par o mahalagioaică...

Dan Capatos - Îți spune ceva ce nu știi. Tu ai spus lucrurile astea la Acces Direct, răfuială așa cum îi spui tu, deși eu sunt convins că Dan Voiculescu nu știe de problemele pe care le-ai avut. Sorin Alexandrescu le știe pentru că cu el ai negociat. Eu am vorbit cu Sorin Alexandrescu astăzi

Oana Zăvoranu - Știi foarte bine de ce m-am supărat eu. Pentru că s-a spus că aș fi despărțit-o pe Adriana Bahmuțeanu, eu fiind semnată cu trustul. Am încercat să vorbesc și nu am avut cu cine din lipsă de timp. M-au sunat oamenii de la celălalt trust și mi s-a spus: Oana, vino aici la oamenii care te iubesc cu adevărat.

Dacă nu sunt ok pentru acești oameni, pentru care am încercat să fiu ok în anii aceștia, că nu am făcut nimic, nu am înjurat, mi-am pus viața și sufletul pe tavă. Acum 10 zile decisesem, în sufletul meu, să decid eu ce fac, să-mi fac eu emisiunile, să-mi fac eu filmul, să decid eu sfârșitul, așa cum îl cred eu, decent, în casa mea.

Dan Capatos - Eu, astăzi, după ce ai avut acea confesiune de tip răfuială, așa cum o numești tu, am vorbit cu Sorin Alexandrescu așa cum am vorbit în toate lunile astea și mi-a spus: Dane, spune-i Oanei diseară când vă vedeți că ea are ușa deschisă la noi oricând din momentul când ea se va împăca cu ea însăși, când se va liniști ea, când își va omorî demonii interni.

Oana Zăvoranu – Dar ce demoni aveam eu?

Dan Capatos - Nu știu, pentru că ai avut contract cu noi, iar la trei zile după ce l-ai semnat te-a aburit trustul concurent și l-ai rupt.

Oana Zăvoranu - Știi de ce l-am rupt?

Dan Capatos– Nu știu și nici nu mă interesează. Eu știu că m-am luptat pentru contractul ăla opt luni de zilei.

Oana Zăvoranu – L-am rupt pentru că eram acasă, completam formularul pentru viza de America și m-a sunat o fată de la un ziar și mă întreabă: „Mă tu ești semnată cu trustul Intact?”, zic: „Da”. „Mă, ești sigură? Păi te fac praf la Acces Direct. S-a dus o echipă la mama Vanesei care susține că acum o săptămână tu te-ai dus la ea, fi-sa fiind în pușcărie, că te-ai dus și te-ai rugat de ea să-i facă farmece lu' Bahmuțeanca să-l lase pe Prigoană și să-l iei tu pe Prigoană de soț”. Mie în momentul ăla mi s-au scurtcircuitat creierii.

Dan Capatos – Oana, vorbim despre niște emisiuni-tabloid.

Oana Zăvoranu – Tu l-ai văzut vreodată pe Măruță atacând-o pe Esca?

Dan Capatos – Nu mă interesează teroarea din trustul ăla. Nu mă interesează pușcăria de la Pro TV. Dacă tu îmi dai exemplu pușcăria de la Pro...

Oana Zăvoranu – Dane, nu este pușcărie e respect.
(...)
Oana Zăvoranu - Eu nu mă duceam la țigănci, nu mă duceam să mă cert cu lumea pe stradă. Eu eram a voastră. Eu eram acea femeie care voiam să fac dragoste cu voi și voi vă întorceați cu spatele.

Dan Capatos – Poate că nu vrem să vedem când vor alții să te violeze. Poate de-aia ne întorceam cu spatele. Pentru că unii de la alte trusturi te-au mai și violat în perioada asta.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • ba sorinache de la ciocolata a fost in anii 1995-97 broker la firma fostei banci Prater bank. actuala piraeus. prima nevasta erea stuardesa::)). sorinache de mic erea numic
 • Povestea asta cu Oana mi se pare asemanatoare, la o alta scara, cu povestea unei madame de la RTV (cu tot respectul), care a fost jelita o seara intreaga (si vreo doua zile dupa) ca se muta in alta tara. Dupa vreo alte doua zile de chat via Skype, s-a reintors in tara si-si continua emisiunile. Si pe "biata" Oana au jelit-o vreo doua zile. Pentru Dan C. MIhailescu, ca simplu exemplu, nu cred ca ar negocia cineva opt luni, ca-i balbait. Pentru Oana, da, ca-i............................................. .
 • habar nu aveam ce prostii debitase aceasta faptura,pana sa nu citesc acest articol.Mi se pare mie sau curvistiina asta se compara cu Esca si pe Capatos cu Maruta?E drept ca mare diferenta intre Capatos si Marua nu este,dar sa o compari pe Zavoranu cu Esca,e ca si cum ai compara un cimpanzeu,cu un absolvent de Oxford!
 • nu prea inteleg... zavoianu asta nu murise? sau ma rog parca era in coma? speram ca am scapat de gunoiul asta...
 • In tot acest talmes-balmes pretabil aNTENEI 1,noi ce cautam?La doua randuri se vehiculeaza numele acestui Alexandrescu.Dat afara si reangajat,ignorant prin nastere si pus acolo in cui de careva cu putoare din Grivco.Venit dintr-o fabrica de ciocolata pusa de el pe butuci si grabit nevoie mare sa faca economii,incearca la aNTENA asta sa arate ceva,dar mai mult decat o crasa ignoranta plenipotentiala nu arata.El nu are nici Dumnezeu si nici sATANA,el este in preacurvie permanenta..Eh!Tocmai aici tipa incompetenta acestui chelios ,berber si insipid.Probabil ca ar trebui sa faca ceva coerent si profesionist, dar el nu este in stare pentru ca nu poate mai mult decat sa aplice raportul ECONOMIE=DAT AFARA FEMEI DE SERVICIU, si sa se imbete seara de succes!As plusa, spunand ca se inconjoara de pramatii de acelasi fel, femei carora le povesteste o noapte intreaga cum ar face el daca ele i-ar da voie.Aici nu ma refer la femei de moralitate si spirit de analiza indoielnice, ca sefa de la resurse umane din trust,pe care nimeni nu a avut simplul curaj sa o dea in judecata personal(ca desi cunoaste procedurile si legile tarii, inainteaza decizii),ca daca ar actiona-o unul dintre cei cu contract de munca pe perioada nedeterminata in judecata,ar plati din salariul ei ,ani multi salariile oropsitilor.Celor ce citesc aceste randuri si care au fost dati afara contarar constitutiei si codului muncii, ii invat sa mearaga la ITM si sa anunte acest abuz.Dupa aceea sa isi ia un avocat reprezentativ pe acest gen de probleme si sa actioneze in judecata asa:-pe Antena Group,pe sefa de la resurse umane si pe toti cei care au semnat actele acestui abuz.Pramatiile nepregatite gen Alexandrescu trebuie sa traiasca singure in padure!Asa si emisiunile si reprezentantii emisiunilor si posturilor din cadrul acestui trust,Capatos,etc.
 • Vai de capul lui Capatos! Auziti oameni buni ,,Marele,,realizator s-a luptat opt luni de zile pentru contract!Bravo Capatos !Te lupti pentru ca Zavo sa sa nu cumva sa dispara de pe ecrane.Multumim!Nu stiam ce pierdem!Si va mai dati mari deontologi si formatori de opinii si altele!Sa fie la tine Capatos!Sa te saturi de ea!
 • Cea mai buna comparatie...Esca si Zavoranu...ambele se comporta ca doua picaturi de apa! In Pro nu exista oameni care traiesc din scandal, de aia nu are cum sa faca
  Maruta praf pe cineva de acolo!
 • Ziceti si cine este cel mai bun om de televiziune in viziunea Oanei Zavoranu: DAN DIACONESCU...nu il nominalizati doar la amenzi si la "Asa-nu"
 • ea semnase cu intactul?pai ea avea vreo emisiune?eu unul nu am vazut-o implicata intr-un proiect vizibil
 • ASTA ESTE INTACT...ITI PLACE OANA SA APARI LA FELIX MOTANU???uite ce ti-au facut...ai vazut asta.nu ai s avezi asa ceva in trustul pro...mahalaua lui voiculescu asa o sa duca pana la moarte..respect pt pro si alte trusturi care nu fac atata mahala cum fac cei de la felix motanelul..un alt ex este antena 3..frate acolo e mana lui felix peste tot.aia care il iubesc atat de mult si fac spume am vazut alde badea gadea si altii..mie scarba sa ma uit la tv lui felix motanu.securistul asta care a furat de a spart..

Trimite un comentariu