Skip to main content

PRESA DE AZI. Apocalipsa de pe prima pagină

 

Publicitate

Politica şi Apocalipsa sunt subiectele zilei de astăzi. Aproape toate publicaţiile centrale au avut, pe prima pagină, subiectele arzătoare ale acestor zile.

Evenimentul zilei deschide cu mai multă politică şi mai puţină Apocalipsă. Principalul subiect de pe prima pagină a ziarului este „Punctul 4 de la Cotroceni”. Mai precis, este vorba despre Pactul de coabitare, care are un punct ce prevede că preşedintele va avea ultimul cuvânt n numirea Procurorului General şi a şefului DNA. Ziarul are şi o trimitere către „Apocalipsa preţurilor! Scumpiri de la anul la: gaze, curent şi combustibili”.

România liberă a scris despre baronii deszăpezirii: Surprizele listei publicate de CNADNR, la cererea expresă a premierului Ponta. Baronii mici şi mari ai deszăpezirii. 

Weekend Adevărul are pe prima pagină un subiect... de weekend: Ce i-am cerut Moşului în ultimii 80 de ani. Cu toate acestea, într-un colţ, publicaţia reaminteşte şi de subiectul apocalipsei: Sfârşitul lumii, o poveste fără sfârşit.

Ziarul Puterea are ca subiect principal programul noului guvern: Ambiţiile lui Ponta. În plus, ziarul titrează, într-o trimitere: Putin anunţă apocalipsa.

Nici ProSport nu s-a lăsat mai prejos. Ce au uitat mayaşii să prezică: Ne-am fi calificat? Pentru Steaua şi CFR, Apocalipsa a venit mai devreme, la tragerea la sorţi de la Nyon.

Libertatea are o primă pagină apocaliptică de-a dreptul. Pe un fundal ce prezintă o imagine din filmul 2012, tronează titlul Sfârşitul lumii. O afacere de 4 miliarde de dolari.

Ziarul Naţional deschide cu un subiect despre Dinu Patriviu şi iubita acestuia. „Fata găinarului, dragoste pură pentru Dinu Patriciu”, titrează cotidianul. Ziarul nu ocoleşte mul mediatizatul sfârşit al lumii, aşa că, într-un colţişor, apare şi un titlu pe această temă: „Apocalipsa Mayaşă: salt în timp”. Dar nu este ocolită nici politica: „Guvernul remaniat cu scandal înainte de investitură” şi „Antonescu îl bagă pe Tăriceanu la izolare”.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    mai bine ati fi ascultat reclamele de genul "Metro transforma ziua sfirsitului lumii intr-o sarbatoare"...penibili...

Trimite un comentariu

sus