Skip to main content

Activiștii Salvați Roșia Montană, protest în fața CNA

 

Sursa foto: Paginademedia.ro
Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

În jur de zece activiști ai campaniei Salvați Roșia Montană au protestat astăzi în fața sediului CNA deoarece forul nu a răspuns mai multor sesizări făcute de cetățeni referitor la modul în care posturile Antena 3, B1 TV și Realitatea TV au prezentat rezultatele referendumului din județul Alba privind mineritul din Munții Apuseni. Președintele CNA, Laura Georgescu, a discutat cu protestatarii și a precizat că sesizările în cazul referendumului vor fi discutate în ședința de joi, 31 ianuarie.

Protestatarii au venit în fața sediului CNA cu o pancartă pe care scria „CNA îți ascunde adevărul despre Roșia Montană”. Aceștia au venit în fața CNA în jurul orei 9.30 și au plecat după ora 11.00, când Laura Georgescu le-a promis că va discuta sesizările pe 31 ianuarie.

„Activiștii campaniei Salvați Roșia Montană sunt în fața sediului CNA pentru a transmite românilor că CNA ascunde adevărul despre Roșia Montană, că este părtaș la această faptă comisă de trei televiziuni care în data de 9 și 10 decembrie au dat informații false despre referendumul din județul Alba. Au spus că mineritul din Apuseni are parte de multă susținere, dar, oficial, referendumul a fost unul invalid”, a declarat unul dintre activiști pentru paginademedia.ro.

Potrivit reprezentantului Asociației Salvați Roșia Montană, au existat mai multe sesizări din partea cetățenilor care au reclamat aceste televiziuni, iar CNA nu a răspuns niciuneia în termenul legal. „Am apucat să discutăm cu doamna Președinte a CNA care a venit aici în fața instituției și a declarat public că joi, 31 ianuarie, sesizările noastre vor fi incluse pe ordinea de zi a ședinței”, a mai declarat reprezentantul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu