Skip to main content

Canalele Pro TV au ieşit de pe Dolce la miezul nopţii. Două posturi HBO în locul lor.

 
dolce
dolce

Publicitate

Posturile grupului Pro au fost scoase de pe reţeaua Dolce, deţinută de Romtelecom, de la miezul nopţii. "Două canale HBO, alături de alte posturi de calitate, vor înlocui canalele Pro", anunţă Romtelecom.

Din poziţia Romtelecom, trimisă Paginademedia.ro la puţin timp după scoaterea canalelor din grilă:

"Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. către Romtelecom, de creştere de 3 (trei) ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTV, ProTV International, ProTV HD, Acasă TV, Acasă Gold, Acasă HD, ProCinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele două părţi au eşuat.

Astfel, Romtelecom este forţată, începând de astăzi, 3 ianuarie, să retragă cele 11 canale din grila TV a abonaţilor Romtelecom."

Începând cu data de 3 ianuarie, Romtelecom înlocuieste posturile grupului Pro TV S.A. cu canale noi, de cea mai bună calitate: HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits, iar pentru abonaţii cu receptoare HD: Eurosport 1 HD şi Shorts HD."

Poziţia integrală a Romtelecom:

"Canalul Pro TV ramane disponibil din 3 ianuarie 2013 doar pe platformele IPTV si cablu TV ale Romtelecom

Doua canale HBO, alături de alte posturi TV de calitate vor înlocui conţinutul grupului Pro TV.

Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. către Romtelecom, de creştere de 3 (trei) ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTVProTV InternationalProTV HDAcasă TVAcasă GoldAcasă HDProCinemaSport.roSport.ro HDMTV RomaniaVH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele două părţi au eşuat.

Astfel, Romtelecom este forţată, începând de astăzi, 3 ianuarie, să retragă cele 11 canale din grila TV a abonaţilor Romtelecom. Canalul ProTV va fi transmis în continuare pe platformele IPTV şi CATV, conform principiului must carry.

Toate canalele grupului Pro TV S.A. continuă să fie disponibile la această dată pe platforma NextGen, companie deţinută de Romtelecom.

Creşterea acestor costuri de către ProTV S.A., care nu sunt în concordanţă cu realităţile pieţei, ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienţilor Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte.

Romtelecom şi-a arătat toată deschiderea în timpul acestor negocieri, propunând grupului ProTV S.A. inclusiv constituirea unui pachet separat pentru aceste canale, disponibil pentru un cost suplimentar, însă şi această variantă a fost declinată.

Începând cu data de 3 ianuarie, Romtelecom înlocuieste posturile grupului Pro TV S.A. cu canale noi, de cea mai bună calitate: HBOHBO ComedyBBC KnowledgeComedy CentralShortsBBC World NewsFrance 24MTV HitsMooz Hits, iar pentru abonaţii cu receptoare HDEurosport 1 HD şi Shorts HD.

În plus, pentru platforma IPTV se introduc canalele Mooz Dance şi Mooz Dance HD. De asemenea, toţi abonaţii Romtelecom se vor putea bucura de canalele Dolce Sport în pachetul Variat.

Romtelecom îşi exprimă regretul pentru orice inconvenienţe ale clienţilor săi, din motive independente de companie.

De asemenea, aducem asigurări tuturor clienţilor noştri că suntem dispuşi să continuăm să găsim o soluţie amiabilă, cu obiectivul de a cădea de acord asupra unui preţ stabil şi corect pentru transmiterea canalelor grupului.

Sperăm în continuare că Pro TV S.A va înţelege realităţile pieţei din România şi se va gândi la consumatorii săi."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yonela yonela
    ce canale ne mai ramine pentru ce mai platim ca eu la canalele astea ma uit eu altele nu vreau ma mut la RDS
  • john john
    Cea mai proasta televiziune ... au scos 6 - 7 programe , daca mai scot multe ramanem numai cu antenele >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  • nicole nicole
    De la 01.03.2013 Romtelecom a scos si posturile Bollywood tv shi Bollywood clasic. Am dat telefon la ei shi au spus ca au introdus 3 posturi de kkat de care nu am nevoie shi o sa renunt definitiv la ei ca nu ma uita la tv-naziste(antene, tv-ri shi irealitati ) . Ma pish pe ele de canale , reziliez contractul cu ei , sunt nishte ordinari. nu inghit ce-mi dau ei mie. Ati inteles, Dolce Romtelecom?
  • geflomedia geflomedia
    De maine apar canalele MEDIA PRO pe dolce
  • ana ana
    eu sunt de acord si cu aceste programe.dar problema este urmatoarea,,,,,pe aceste noi programe filmele se tot repeta..iar daca este vorba sa fie gratuit doar 2 sau 3 luni nu este bine...ori le lasa in locul celorlalte ori ne baga inapoi programele.daca dansii nu isi respecta contractul fata de clineti atunci nici noi clientii nu ar trebui sa ne respectam contractul ce il avem cu ei.
  • geo geo
    totul este o smecherie marca sarbu si rds ...numai ca nu o sa le iasa ptr ca romtelecomul au deja o intelegere cu noi proprietari ai protv,care intra in vigoare pe 1martie ptr 6milioane de euro anual si alte 15 milioane de euro insemnand publicitate cosmote si romtelecom...astept cu nerabdare comentariile dupa 1martie a celor care nu au nici un intere .

    Time Warner Inc. a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni la PRO TV SA, iar Adrian Sârbu își face deja bagajele pentru a merge la RCS&RDS în urma unor discuții cu Zoltan Teszari la Praga şi Budapesta.
  • Laura Laura
    Am citit cu atentie comentariile pro si contra. Parerea mea este ca manipularea e pericolul secolului 21. Din nefericire ne place spiritul de turma, fie ca suntem pro, fie ca suntem contra. Consider ca, atata timp cat am dreptul sa ma informez din surse variate, mi se ofera posibilitatea de a-mi folosi liberul arbitru. Sunt client Romtelecom de ani multi, iar Dolce de aproape 2 ani. Nu cred ca au procedat corect fata de clienti. Pe de alta parte, nu ma prea pricep la afaceri. Consider ca Banul face ca aceasta lume sa se spele pe maini de Morala, Constiinta, Umanitate. Interesul propriu, chiar si atunci cand e in conflict direct cu Bunul Simt, altereaza realitatea inconjuratoare, pentru ca Banul face legea. As fi ipocrita sa spun ca putem trai fara bani, dar nu imi doresc ca ei sa ajunga un scop in sine pentru mine.Sper din toata inima ca toata aceasta busculada sa nu fie o simpla manevra de afaceri, sau, si mai rau, o manevra de a pune la colt pe principiul ca "cei ce nu sunt cu mine, sunt impotriva mea". Revenind la ceea ce voiam sa spun anterior, Stirile ProTV (nu neaparat cele de la ora 5) sunt cele care incearca, totusi, sa sprijine logo-ul "Gandeste liber!". Aceeasi stire, care e data ca sigura pe un post, e tratata cu mai mult profesionalism aici. De asemenea sunt aduse in discutie si alte fatete ale aceleiasi probleme, indiferent de patima, culoare politica, etc, etc. Deci ... ? Vreau sa aleg. Desigur, am ales sa urmaresc stirile Protv online. Mai sunt si alte emisiuni pe care le urmaresc sau pe care mi le doresc. Spre deosebire de alte canale, exista totusi in atentia ProTv un target variat, asa ca, atunci cand nu ma satisface un program, imi ramane optiunea de a-l schimba. Concluzia ? Ma gandesc foarte serios daca voi reinnoi contractul cu Romtelecom, dar imi voi plati facturile la timp, pentru ca vreau sa detin liberul arbitru: sa pot alege ce mi se potriveste fara sa fiu influentata de un contract mai bine sau mai prost facut (oricum inutil clientului neavizat), indiferent de de politica manageriala a unei mari companii (sau a alteia), indiferent de decizia majoritatii (reflectata direct si zgomotos, cu multe injurii, sau indirect prin 'sarcastica' pasivitate). Cu respect, pt.intrega lume, opinia unui client fata de prestatorul sau de servicii.
  • serj serj
    rusine romtelecom , pro tv moca nu se poate ,dati bani la timp romtelecom ca noua ne tai ne amenint daca nu platim , mai sunteti si tari in gura , iar care vreti sa va abonati pt hbo de 2 luni successs
  • stefan.octavian14 stefan.octavian14
    Ar trebuisa bage din nou protv-ul , fiindca o sa aiba pierderi . Scot cel mai iubit canal inainte de romanii au talent,master chef,pariu cu viata etc ,etc.Eu sper sa faca ceva urgent !!!!
  • Florin Florin
    mama expertule ce smecher esti _|_.......ar fi bine daca ar ramane numai hbo-ul
  • mihai mihai
    nu trebuie depusa plangere la opc , se renunta la contract fara taxe de penalizare si doar atat
    avand in vedere ca in legea audiovizualului pe platforma dth nu exista must carry romtelecom a respectat contractul de furnizare.
    dupa cum ziceam CME a creat aceeasi situatie si in bulgaria
    in privinta negocierii romtelecom nu a acceptat plata pentru a nu creea un precedent , va dati seama cum reactionau celalate grupuri de tv
    oricum in aprilie expira la upc si in iunie la rds , cu siguranta se negociaza puternic
    nu e normal ca grupul intact si protv sa sa se joace cu dreptul la informare cu 2.500.000 HH aproximativ 25% din populatia romaniei.
    desi consiliul concurentei a aprobat legea de must carry pe dth in ultimul oug nu este implementat. la cna sunt discutii
    trebuie sa se intervina politic pentru a limita jocurile comerciale pe care le fac aceste trusturi
    in privinta audientei singurele emisiuni au fost vocea romaniei si romanii au talent,
    imi pare rau sa vad ca suntem educati doar de televizor , nici macar cartile de la adevarul cu 10 lei nu mai trec
    vizionare placuta
  • mihai mihai
    dupa cum spuneam CME a creat aceasi situatie si in bulgaria.
    in privinta negocierii de contracte nu e justificata o crestere de 300% la orice pret indiferent de bunul vandut in piata si in situatia financiara din ziua de azi
    singura speranta e ca ponta sa intervina in mod politic si sa se aprobe must carry si pe dth desi in ultimul oug a fost refuzat acest proiect la cna; consiliul concurentei a avizat favorabil acest proiect
    singurele emisiuni cu audienta au fost vocea romaniei si romanii au talent
    trebuie sa ne gandim ca atat grupul intact cat si pro media se joaca cu 2.500.000 de household-uri aproximativ 30% din populatia tarii cu drept la informatie
    dupa cum ziceam in aprilie expira la upc contractul cu protv sa deci negocierile sunt pe flux.
    in privinta canalelor pro nu le consider o necesitate avand in vedere pachetul de documentare
    romtelecom tocmai de aceea a refuzat plata pentru a nu creea un precedent , va dati seama de reactia celorlalte grupuri de furnizare TV cum reactionau
    Vizionare placuta !
  • expertul expertul
    politica protv e dictata de americani de la TW care sunt pe cale sa detina pachetul majoritar la CME. poate nu stiti, TW detine si canalele hbo. in viitor romtelecom va ramane si fara hbo, daca nu accepta politica TW.
  • expertul expertul
    nu ai ce sa urmaresti pe prot? ce spui de romania teiubesc, apropotv, dupa 20 de ani, stirileprotv ora 19 00, master chef, romanii au talent, vocea romaniei. astea nu sunt bune?
  • expertul expertul
    kanalul si antenele te asteapta, doar esti in target.

Trimite un comentariu

sus