Skip to main content

Cătălin Striblea a suferit un accident vascular

 

Publicitate

ACTUALIZARE 2: Operaţia lui Cătălin Striblea s-a încheiat la ora 15.45 şi a decurs fără probleme.
ACTUALIZARE 1: Cătălin Striblea a intrat în operaţie în jurul 13.20.

Jurnalistul Cătălin Striblea, realizator la România TV, a suferit în această dimineaţă, la ora 4.00, un atac cerebral. La această oră, jurnalistul, care este conştient, se pregăteşte să intre în operaţie la spitalul Bagdasar-Arseni. Corina Drăgotescu a declarat pentru paginademedia.ro că este vorba de un hematom care urmează să fie operat.

Hematomul i-a afectat partea stângă a corpului. „Mâna stângă şi piciorul stâng i-au amorţit”, a spus Corina Drăgotescu, care se afla lângă Cătălin Striblea la secţia de terapie intensivă chiar înainte de operaţie.

Robert Turcescu este cel care a anunţat pe Twitter Striblea "trece printr-un moment dificil", alături de un mesaj pentru jurnalistul de la RTV: „Catalin Striblea trece printr-un moment dificil. Ii doresc insanatosire grabnica!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Ok
  • Claudio Caniggia Claudio Caniggia
    Hai sa intram pe facebook si twitter si sa facem stiri! :) Pe mine ma uluieste chestia asta... Ce informatie tare a postat Turcescu pe facebook! Normal ca ii doreste insanatosire grabnica, ca toata lumea, de altfel! :)
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Pentru că Robert Turcescu este cel care a anunțat că "Striblea trece printr-un moment dificil". Am întărit în text afirmația.
  • Radu Radu
    Iulia Bunea, de ce trebuie sa ne spui ca Robert Turcescu a postat nu stiu ce pe Twitter?. Hai la mine pe Facebook sa vezi ce mesaj am postat eu :)

    Ii doresc multa sanatate lui Catalin

Trimite un comentariu

sus