Skip to main content

Câţi români au văzut sfârşitul OTV

 

dan-diaconescu-evz1

Publicitate

Televiziunea lui Dan Diaconescu „s-a stins” în linişte. Doar câteva mii de românii s-au uitat la OTV în ultimele trei ore de emisie ale postului deţinut de Dan Diaconescu, a cărui licenţă a fost retrasă ieri, la decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului. 

OTV a fost urmărit, în medie, de 5.000 de persoane în intervalul 18.00 - 21.00. Dintre aceştia, 4.000 de persoane erau din mediul urban.

Postul a coborât după locul 40 în topul audienţelor posturilor de televiziune în seara de 22 ianuarie.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bibicu bibicu
    @Hectorus
    Asa este, audienta este o afacere controlata.
  • bibicu bibicu
    @Hectorus
    Perfect adevarat.
  • Hectorus Hectorus
    Inainte sa dati stirea asta mincinoasa de ce nu povestiti cititorilor cum se fac aceste monitorizari de unde va luati voi si CNA-ul stitrile? De unde stiti voi citi privitori au avut otv-ul? Pai, cititorii trebuie sa stie ca exista niste cutii electronice speciale care se instaleaza intre televizor si conectia de la antena. Aceasta cutie transmite "undeva" postul tv privit de proprietarul tv-ului. Daca "proprietarul cutiei" observa ca privitorul seuita "prea mult" pe otv, vine la respectivul, ricia acea cutie si o duce la alt privitor, si asa se face cu toate cutiile de monitorizare pina cind, cna-ul este multumit cu cifrele care sunt raportate. Asa se fac rating-urile in Romania, pe baza acestei minciuni. Asa se dau in presa cifrele pe ratinguri si asa se repartizeaza si cifrele de afaceri pe reclamele care apar la tv. Aici vorbim de milioane de euro care, prin aceasta metoda mafiota, cna-istii ciordesc la greu multe milioane de euroi. In Romania televiziune libera nu exista, ci, exista numai niste politicieni cu bani furaticare si-au tras televiziuni ca sa-si sustina partidele lor ticaloase.
  • cristi cristi
    E "dupa" , nu "de pe" :)
    Una e cand spui "de pe 4 pe 9" si alta e cand spui "dupa 40", adica mai jos de 40, fara a se stii sigur locul. :)
  • anonim anonim
    Postul a coborat in ultima zi de emisie sub acel loc, va spun eu in exclusivitate de ce... pentru ca firmele de cablu au fost somate sa scoata Otv din lista de programe cu multe ore inainte ca CNA sa dea somatia de inchidere a postului...
  • radu09 radu09
    IN ACEST ARTICOL CEVA E IN NEREGULA DACA MA UIT PE AUDIENTA otv IN 2012 POSTUL ERA PE LOCUL 16- 17 ...A COBORAT DUPA LOCUL 40 PE CAT??!!!
    "Postul a coborât după locul 40 în topul audiențelor posturilor de televiziune în seara de 22 ianuarie."
  • dan dan
    o fi murit OTV-ul dar s-a nascut RTV-ul. E cam aceeasi Marie dar cu alta palarie. Numai Breaking News-uri si senzationalisme ruleaza pe ecran de dimineata pana seara.
  • Alex.D Alex.D
    @cristi - > Oricum ce face "maestrul" dd se poate incadra usor la desene animate pt cei usor retarzi.
  • cristi cristi
    Nu cred ca se poate muta atat de usor.. din cate stiu, atunci cand primesti licenta pentru un post, trebuie sa prezinti si grila de programe.. ori DDTV are grila aprobata pentru filme si desene animate.. Daca vroia sa se mute acolo, insemna sa depuna o cerere pentru schimbarea grilei din filme in emisiuni in direct, si nu cred ca daca o depunea i-o mai aproba cineva. :)))
  • Mistress Daniela Mistress Daniela
    Domuz kafasi este umilit zilnic de Gadea si Badea !
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Poate ca "s-a stins" OTV-ul, dar din pacate a apucat sa nasca inainte. Iar progeniturile sunt multe si la fel de infecte sau chiar mai infecte decat a fost OTV-ul.
    Asa ca audienta OTV s-a mutat la emisiunile de cancan monden gen Un show pacatos si la talk show-urile politice gen Antena 3 unde sunt 10 invitati care striga unii la altii incontinuu.
  • ionut ionut
    Cine a masurat audienta asta? Eu ma indoiesc ca asta a fost audienta (nu ca ar mai conta) cand toate posturile anuntau scoaterea OTV-ului din grila. Sunt sigur ca lumea de curiozitate si tot a dat...in plus, cum sa iasa postul din top 40 în seara de 23 ianuarie cand el nu a mai fost transmis azi?...poate va referiti la seara de 22. Mai bine nu scriati „articolul”...
  • andrei m andrei m
    are ddtv..se muta dp otv...pe ddtv..simplu
  • kiko kiko
    eu sufar cel mai putin: de 2 ani am sters otv din televizor :))))
  • ion mălai ion mălai
    chiar mori fără audiențele alea că ești enervant!

Trimite un comentariu

sus