Skip to main content

CRBL, în juriu la "România dansează"

 

CRBLEduard Andreianu, cunoscut sub numele de artist drept CRBL, va face parte din juriul celei mai noi producții Antena 1, “România Dansează”.

Publicitate

CRBL:

“O viață asta am făcut. Am pus mâna pe microfon, pentru că voiam ca lumea sa vadă cum dansez. Am ajuns în poziția în care să fac parte dintr-un juriu în care doar dansul primează. Aici nu poți păcăli pe nimeni! Oamenii, înainte să vadă, simt!”, a precizat CRBL.

Emisiunea „România dansează” va fi prezentată de Jorge, care a câștigat sezonul II al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Concurenții care ajung în finală se vor lupta pentru 50.000 de Euro.

“România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie, ajuns la sezonul al patrulea.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • In sfarsit o emisiune de dans fara (sper) smiorcaieli si telenovelisme si zeci de minute de umplutura, ca la Dansez pt. tine, unde trebuie sa astepti 20-30 de minute ca sa vezi un dans, iar intre timp inoti in puhoaie de lacrimi ale concurentilor care isi povestesc viata de zeci de ori pe editie. Vrem sa vedem doar dans si ATAT!!!
  • Nu am inteles de unde atata antipatie fata de tipul asta :)) Eu sper ca Antena sa stie sa valorizeze formatul si sa poata realiza show-ul dupa tiparele internationale (atentie ca lumea a vazut deja pe AXN cum trebuie sa arate totul si pe cuvant daca nu era Hollywood nene - fiecare dans=o poveste, lumini, muzica orginala, coregrafi buni rau si concurenti fara pic de falsitate). Nu ca la X Factor sau ca la Top Chef, unde a ratat. Parerea mea! S-au inhamat la treaba grea toti.
  • Succesul" tv al acestui om in televiziune s-a vazut cand a fost in juriu la Megastar .. Unde a dat chix...
  • Da, asa este, CRBL este un mascarici pentru ca acum e la Antena 1, daca era la PROTV era un mare dansator. Vai de capul vostru de batuti in cap.

Trimite un comentariu