Skip to main content

Dan Negru: Am primit nenumărate oferte, nu neapărat de la o singură televiziune

 

Dan Negru - Foto: Laurentiu Obae
Dan Negru - Foto: Laurentiu Obae

Publicitate

Chiar dacă în ultimii ani s-a dedicat trup şi suflet emisiunilor de divertisment de la Antena 1, Dan Negru declară că nu a dus lipsă de oferte din partea altor televiziuni. În interviul acordat PaginademediaTV, vedeta a declarat că a fost curtat de-a lungul timpului, dar nu a dat curs niciunei propuneri.

„Au fost nenumărate întâlniri şi oferte, nu neapărat de la o singură televiziune. (...) Dacă m-ar suna Adrian Sârbu să îmi propună o întânire, din fair play aş cere sfatul şefilor mei. E o chestie de minimă eleganţă. În funcţie de răspunsul lor – da. Sârbu este omul care a schimbat piaţa televiziunii din România”, a declarat Dan Negru.

Prezentatorul de la Antena 1 a precizat însă că patronul Pro TV nu l-a căutat personal până acum pentru a-i propune vreun format.

Cât despre propriul patron, Dan Voiculescu, Negru a declarat că nu a avut contacte prea dese cu acesta, totul rezumându-se la câteva telefoane: „Pe domnul Voiculescu l-am văzut de două ori în viaţa mea. Nu am numărul dânsului în telefon. M-a sunat însă doamna Camelia Voiculescu. Ne-a felicitat de fapt pe toţi pentru toate succesele. Nu au existat Revelioane la care patroana să nu felicite tot staff-ul”, a încheiat Dan Negru.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Trimite un comentariu

sus