Skip to main content

Dan Negru, despre Diaconescu: „Lumea îi caută păcatele, dar nimeni nu îi caută bucuriile”

 

Dan Negru

Publicitate

„Lumea îi caută păcatele, dar nimeni nu îi caută bucuriile”, spune Dan Negru despre Dan Diaconescu în interviul live difuzat de Paginademedia TV.  „Diaconescu a reamintit publicului ca există tronsonul de late night. Călinescu l-a lansat, după care a fost o pauză lungă. Se terminau show-urile lui la 5 dimineața. De ce să nu îi vedem și lucrurile frumoase?”, a mai spus el.

Dan Negru l-a și invitat pe Diaconescu, în urmă cu șase luni, la o ediție a show-ului Te pui cu blondele pentru că îl considera „un personaj ofertant”, însă nu s-a concretizat.

Vedeta Antenei 1 crede că lui Diaconescu i-a reușit „otevizarea”: „A încercat să speculeze un gen de emisiuni pe care le regăsești azi la multe televiziuni. Otevizarea i-a reușit.(...)  Însă meritul lui este că a lansat un personaj pe care îl știe toată lumea – Elodia, așa cum a lansat Vacanța Mare personajul Garcea”.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • cand scoti un gunoi la suprafatza, nu stiu dk putem vb de merit? :)
    Nu sunt, si niciodata nu voi fi d-acord cu inchiderea unui broadcaster, chit ca emite filme porno...exista telecomanda, si un organ intre urechi (sau picioare :)) ) care alege ceea ce sa faca/ dar de aici, si pana la omagierea lu' DD, e cale lunga...caci DD nu a facut altceva decat sa scoata puroiul la suprafatza, si sa-l vanda intr-un format ieftin si chicios. Emisiunile care extrapoleaza puroiul uman exista si in alte state, dar oamenii astia totusi stiu sa prezinte astfel de chestii intr-un format inteligent, interesant si abordabil. Ne-am obisnuit cu ieftinul in mass-media, si mass-media s-a obisnuit cu ieftinul in investitiile sale...situatia oricum, se va schimba curand..caci gusturile sunt dinamice, iar falimentele mult mai usor de atins!

Trimite un comentariu