Skip to main content

De ce urlă și gesticulează Dan Negru în emisiuni

 

Dan-Negru-Revelion-2

Publicitate

Prezentator al multor emisiuni de divertisment de la Antena 1 și al celor 13 ediții de Revelion din ultimii ani, Dan Negru este cunoscut pentru stilul dinamic și electrizant în care își prezintă show-urile: țipă, gesticulează larg, este aproape de pragul infarctului sau gata să își piardă vocea. Pentru toate acestea, Negru a venit, în sfârșit, cu o explicație:

“Totul a plecat de la decorurile mari și de la proasta sonorizare. Trebuie să recunosc asta. Nu existau boxe în platou. Țipam pentru că simțeam nevoia să coordonez armatele de vedete, dând din mâini și țipând. Mi-am creat stilul ăsta. Nu cred în oamenii care își schimbă stilul de la sezon la sezon. Însă zona de quiz e cu mai puține răcnete.”

Vedeta de la Antena 1 a mai recunoscut, în cadrul interviului acordat PaginademediaTV, că are și unele frustrări în televiziune, în ciuda unei cariere de succes:

Cea mai mare frustrare a mea: nu am prezentat niciodată un format de anvergură mondială pe piața din România. Doar “Vrei să fii miliardar” în Moldova. Am performat în formate care nu sunt pomul lăudat. Dar nu aș fi putut să fiu un prezentator de talent show, de exemplu, pentru că eu plec cu emisiunea după mine. Nu pot să am un discurs cu un juriu în față. E bine să îți cunoști limitele. Mi-e teamă că aș fi dărâmat formatul. Nu mă regăsesc în zona asta, că nu mă pricep. M-aș regăsi în “Vreau să fiu mare vedetă”, e altă chimie cu copiii.”

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • "Va mai putea oare vreodata Dan Negru sa vorbeasca NORMAL (adica fara sa ţipe si sa gesticuleze exagerat) intr-o emisiune de televiziune?"

    Aceasta era intrebarea pe care eu am pus-o, in articolul "Dan Negru vine astăzi la Paginademedia TV" , din ziua de 22.01.2013.

    Din pacate n-am reusit sa urmaresc interviul. Pare-se insa ca moderatorul i-a pus aceasta intrebare din moment ce exista un raspuns SUBIECTIV la nedunerirea mea.
  • Voi analizati piata media si oamenii din media dar habar n-aveti ce-i aia limba romana, e o reailtate, nu o intamplare, e a nu stiu cata oara. Ca sa nu mai vorbim de exemple cu un i in loc de 2, 2 i in loc de 3, s.a.m.d. Faceti un training dragi colegi de limba romana si apoi mai vorbim despre barfe media, da?

Trimite un comentariu