Skip to main content

Diana Enache, la pupitrul ştirilor Pro TV de la 13.00

 
Diana Enache, la pupitrul ştirilor Pro TV de la 13.00

Publicitate

Diana Enache, fost ştiristă de la Realitatea TV, prezintă, începând de astăzi, jurnalul de la ora 13.00 de la Pro TV. Aceasta va alterna cu Alexandra Stoian. Ele vor alterna o saptămână la pupitrul ştirilor cu una în mijlocul evenimentelor.

În luna decembrie, jurnalista Diana Enache a apărut pe sticlă, în calitate de reporter la ştirile Pro TV.

Cele două îl înlocuiesc pe Daniel Niţoiu, cel care a prezentat în ultimii trei ani ştirile de la ora 13.00, iar înainte de el a fost Monica Dascălu. Daniel Niţoiu va rămâne corespondent al Ştirilor Pro TV.

Diana Enache a lăsat Realitatea TV pentru Pro TV la sfârşitul lunii septembrie, după cum paginademedia.ro a anunţat, în exclusivitate, AICI.

CARTE DE VIZITĂDiana Enache lucrează la Realitatea TV din 2006. A început ca reporter la matinal, unde avea şi rubrica Rezervat pentru diseară. A prezentat Sibiu, Capitală Culturală Europeană şi apoi programul Realitatea All Inclusive. Până astăzi, a ţinut tronsolul Life-Time, între orele 14.00 şi 16.00.

Alexandra Stoian este jurnalist de patru ani si s-a alaturat echipei Stirilor ProTv atunci când a început sî lucreze la ProTv Iaşi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mistress Daniela Mistress Daniela
    Iti respect gusturile estetice dar tipa este o inculta, vezi emisiunea in care a fost penibila(Scylla si Caribda) !
  • cristi cristi
    Uite-l pe marele critic, s-a hotarat acum sa scoata capul din dulap si sa iasa la lumina jignind o fata mai mult decat OK . Du-te si urmareste-ti preferatii, sclavii antenisti, pe Badea cum isi arata muschii si face flotari in emisiunea lui de pupat in dos stapanul, pe Ciutacu, cum latra ca un caine si isi arunca balele prin toate studiourile si pe Gadea faţă de dop care si noaptea-n somn se gandeste la Basescu, daca o fi mancat friptura sau peste .
  • nelu nelu
    n-am vazut=o, sunt la dolce. muhahaha
  • matei_a matei_a
    vai ce de "colegi" pe aici, mai bine munciti ca v-a picat audienta de tot.
    abia astept s-o vad vorbind pe nas si cu accent. acum n-o sa mai rada doar cateva sute de mii care o vedeau la Realitatea, o sa rada milioane :))
  • andrei andrei
    in esenta, o tipa misto! sper ca s-a mai maturizat si a trecut peste episoadele de isterie pe care le facea in redactia de la Realitatea.
  • Alex Alex
    Poate ca au vazut potential in fata asta , e tanara care e problema nu poate fi promovata ,
  • matei matei
    Ce jurnalist e Alexandra Stoian ????? A citit stirile la un post local 5 minute pe zi!!!!!!! Asta inseamna jurnalist??????
  • Cristi Cristi
    De matei rade toata lumea, ca se uita la Badea :)
  • Cristi Cristi
    Daca ti-as spune ca manelistii, atunci cand vin, vin la Buftea si nu in Pache Protopopescu, te-ai simti mai bine?
  • Liviu Liviu
    Iar la RTV e invers! Dincolo de nivelul profesional apreciat subiectiv de fiecare, "frumusetile" care apar pe ecran trec sticla doar cu ajutorul impingatorului fluvial.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am modificat. Multumesc.
  • Cristi Cristi
    E Nitoiu, nu Netoiu.
  • cristi cristi
    Nu stiam ca deja a inceput la ProTV. De maine o sa incep sa o urmaresc la 13, oricand o sa am ocazia, chiar e draguta fata, si pare asa, o fire de treaba . O urmaream mai tot timpul inainte cand era la Realitatea, si imi pare rau ca nu mai e, pentru ca la Pro n-o sa mai am ocazia sa o vad asa des ca acolo .

    In momentul asta, Diana Enache si Aneta Sangeorzan de la Realitatea sunt singurele pentru care nu as mai pleca din fata TV-ului. :)
  • Catalin Catalin
    Pacat ca este la mizeria aia de protv sa dea nas in nas cu totii manelistii mai rau ca la taraf tv. In rest este o persoana placuta.
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    O colega exceptionala, modesta, energica, o fata buna si frumoasa, facuta pentru tv. Cand a plecat de la Realitatea TV, mesajul ei de ramas bun a fost cel mai original si emotionant pe care l-am vazut vreodata. Il gasiti aici: http://www.youtube.com/watch?v=9gWkgLckhu4

Trimite un comentariu

sus