Skip to main content

Emisiunea "Crezi că eşti normal?", un format Oprah, din 2 februarie la Kanal D

 

Kanal D lansează pe 2 februarie, începând cu ora 21.00, emisiunea-concurs

Publicitate

Crezi ca eşti normal?”, prezentată de Escu şi Tili Niculae.

Noua emisiune de la Kanal D este adaptarea romaneasca a formatului Are you normal, America, deţinut de celebra Oprah Winfrey.

Despre preluarea acestui format de Kanal D, paginademedia.ro a scris, în exclusivitate, aici.

Producţia care va fi difuzată în fiecare sâmbătă în prime time se
bazează pe un set de întrebări îndrăzneţe referitoare la normalul au
anormalul din viaţa noastră. Fiecare întrebare îşi găseşte în final
răspunsul pe baza rezultatelor sondajelor de opinie realizate de o
companie specializată.

Ce spun cei doi prezentatori despre emisiunea "Crezi că eşti normal?":

“Întrebările pe care le punem concurenţilor au teme dintre cele mai variate, de la comportamentul la volan până la sex (e normal să mănânci în timp ce faci sex?)”, ne-a declarat Escu.

“Emisiunea vine în atenţia publicului cu situaţii depre care de de cele mai multe ori ne e jenă să vorbim. Respectăm şi acceptam modul fiecăruia de a gandi, nu
încercam să facem educaţie, ci sa intrigăm şi să le oferim telespectatorilor porţii generoase de amuzament ”, ne-a spus Tili Niculae.

 Despre “Crezi ca esti normal?”

Crezi ca eşti normal?” este o emisiune concurs în care o echipă formată din doi concurenţi trebuie să răspundă la un număr de opt întrebari în „Runda Principală
şi la trei întrebări în „Runda Bonus”.

Întrebările sunt alese în funcţie de sondajele de opinie realizate în toată ţara de către un institut specializat de sondare.

Fiecare întrebare din „Runda Principală” valorează o anumită sumă pe care echipa o poate câştiga răspunzând corect la întrebare. Dacă răspunsul echipei coincide cu rezultatul sondajului de opinie efectuat de compania de specialitate, înseamnă că este corect.

În cazul în care echipa nu răspunde corect la o întrebare, nu iese din concurs, ci pierde doar suma aferentă întrebării respective şi trece mai departe, la următoarea întrebare. După ce echipa a răspuns la toate întrebările din „Runda Principală”, trece la „Runda Bonus”, în care va trebui să răspundă la trei întrebări cu un nivel de dificultate mai mare, prin faptul ca vor avea două, trei şi respectiv patru variante de răspuns care pot induce în eroare concurentul, fiind foarte apropiate ca veridicitate. Câştigul din „Runda Bonus” se cumulează cu cel din „Runda Principală”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Si eu stiu tot asa...pe Prima este o emisiune similara!
    De fapt, nu ma mir deloc. Kanal D nu au facut niciodata o emisiune originala!
  • Pe Prima Tv nu este o emisiune similara? Sincer nu am urmarit-o, dar din cate stiu ideea de la care pleaca este aceeasi...

Trimite un comentariu

sus