Skip to main content

EXCLUSIV. Leonard Miron – salt spectaculos la contestațiile TVR. Ce note au obținut angajații după reevaluări

 

Publicitate

Cele aproximativ 700 de contestații depuse de angajații TVR în urma evaluărilor din luna decembrie 2012 au primit note finale.

Printre vedetele postului care s-au considerat nemulțumite de evaluarea inițială și au depus contestații, s-au aflat Albertina Ionescu, Leonard Miron, Eda Marcus, Corina Dănilă, Sorin Burtea sau Adrian Bucur.

De departe, cel mai mare salt în urma reevaluării, dintre vedete, a fost cel al lui Leonard Miron, care a făcut un salt de 27 de puncte!

Paginademedia.ro vă prezintă în exclusivitate notele finale obținute de o parte dintre angajații contestatari.

nota inițială nota finală, după contestație
Albertina Ionescu 77 p 77.00 p
Leonard Miron 61,38 p 88,50 p
Sorin Burtea 84,7 p 84,74 p
Adrian Bucur 81,34 p 81,34 p

Printre angajații postului național de televiziune care au solicitat reevaluarea s-au mai numărat:

Nume nota inițială nota după contestație
Șerban Pretor 84.84 84.84
Manuela Cernat 83.8 83.8
Alina Alexoi 85.34 88
Victor Bonifaciu 80.03 80.4
Camelia Csiki 83 83
Narcis Șelaru 81.06 82.4
Corina Dănilă 57.2 68
Dominic Dembinsky 83.94 83.94
Doru Dumitrescu 46.26 78.4
Cătălin Heson 64.36 79.8
Eda Marcus 78.46 78.46
Andreas Petrescu 64.22 72
Irninis Miricioiu 64.08 74.2

Chiar dacă inițial a obținut un scor extrem de mic (42.66), Adrian Ion Sobaru, electricianul care s-a aruncat de la etajul Parlamentului nu a depus contestație.

Nici Sorin Mișcoci, cameramanul răpit în Iraq și devenit mai apoi cameramanul președintelui Traian Băsescu nu se află pe lista contestatarilor. El a primit inițial 73.7 puncte.

La fel au procedat și Constantin Trofin, care inițial a avut 73.8 puncte, Tudor Călin Zarojanu (21 p), Horia Romanescu (28.77 p) sau Răzvan Nicolescu (fostul director al TVR 2, care a obținut în decembrie 80.98 p).

La procesul de selecţie au participat 2.562 de salariaţi, din cei 2.784 de angajaţi notificaţi, adică un procent de 92%.

Selecţia angajaţilor a presupuns trei etape – depunerea unui memoriu de activitate, susţinerea unui test grilă şi a unui interviu – care, în punctajul final, au contat cu ponderi de 50, 20, respectiv 30%.

un material de Florin Ghioca

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu lucrez in TVR, insa dupa cum vorbeste si de descurca IRNINIS MIRICIOIU aia la emisiuni e clar ca e pila cuiva sau pipitza cuiva. E o pitzi.
 • Leornard Miron e plecat de ani de zile din tara. Cine ne explica de ce figureaza ca angajat al TVR? Cum presteaza el, prin telepatie?
 • Adevarul e ca domnisoara Leonard Miron, este plecata de ani si ani din tara, ca stewardesa pe avioane. Greu de inteles de ce o plateste inca TVR. Cred ca este si impotriva legilor, de fapt.
 • fratilor, in TVR ramin dupa RESTRUCTURARE , finii, nasii, surorile, sotiile si verii. Peste Saftoiu sunt clanurile , serviciile, prietenii la dna etc. ADEVARATII JURNALISTI PROFESIONISTI, CU COLOANA, SUNT DATI LA O PARTE DE ORICE REGIM. IN ROMANIA...
 • Din exprimarile antologice ale marelui teleast MISULICA RADULESCU- La inceputul discutiei noastre as vrea sa incepem cu o concluzie!!!!! Ce bine ca Misulica nu da acum bacalaureatul! Nu l-ar lua in veci!
 • ce ma bucur ca cititi cu atentie! sigur ca nu leonard a avut cea mai mare diferenta intre note dupa contestatie ci doru dumitrescu, dar doru nu mai este considerat vedeta pentru noul patronat asa ca informatia se invarte in jurul lui miron. cum se dau informatiile in ziua de azi...ignorand tot! dar mai ales adevarul!. doar ca, vorba catavencilor: "cititorii nostri sunt mai destepti decat cititorii lor" :)))
 • Nu se poate spune "s-au considerat nemulţumite", ci "nedreptăţite". Nemulţumit eşti, nu te consideri. E ca şi când ai spune "se considera obosit".
  Şi de ce-ar fi contestat Nicolescu o notă peste 80? Şi cum să pui în aceeaşi listă oameni care au obţinut 20, 70 şi 80!?
 • Bucur asta este chiar din cale afara de nesimtit!Se preface ca nu a fost parasutat in TVR de Culcer si ne ia pe toti de prosti, facand pe plangaciosul.Afara cu Bucur asta din TVR,caci un cititor de prompter mai plictisit si mai prost nici ca am vazut vreodata in viata mea!
 • Dar onomoatopeicului Mihai Radulescu, presul tuturor puterilor, omul-platilina, sluga absoluta , nu i s-a marit nota? Cite scame de pe paltoanele sefilor a indepartat acest individ care are nevoie sa fie trimis la clasa I spre a urma cursul de Dezvoltarea vorbirii, macar un punct in plus merita. Asa, de mila.

Trimite un comentariu