Skip to main content

Instanţa a decis: OTV rămâne închis

 

Sursa foto: Libertatea.ro
Sursa foto: Libertatea.ro

Publicitate

UPDATE. „Practica ridicării licenţei în Europa este frecventă. Va rog să luaţi în calcul că CNA a solicitat punctele de vedere a 14 membri EPRA, toţi ne-au răspuns că în toate ţările se ridică licenţe frecvent. Ofcom UK, care niciodată nu ne-a răspuns, ne-a spus că în 2012 a închis PRESS TV pentru neplata obligaţiilor ce le revin prin aplicarea licenţei adică un număr de amenzi”, a declarat Laura Georgescu, preşedintele CNA. Ea a mai declarat că, dacă instanţa nu ar fi dat câştig CNA, ar fi fost dispusă să ceară membrilor CNA o demisie în alb.

Curtea de Apel Bucureşti a decis să respingă cerea de suspendare a deciziei CNA de retragere a licenţei OTV.

Ocram Televiziune a mai cerut în instanţă şi anularea deciziei CNA, dosar ce va avea prima înfăţişare în luna martie.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras în urmă cu o săptămână licenţa OTV, deţinută de Ocram Televiziune, din cauza mai multor amenzi neplătite încă din 2009, după cum paginademedia.ro a scris aici. Propunerea a fost făcută de Laura Georgescu, preşedinte CNA, şi votată în unanimitate.

Ocram a cerut în instanţă suspendarea deciziei CNA, ceea ce ar fi însemnat reluarea emisiei postului.

"Sunt dezamăgit, nu mă aşteptam să pierdem, dar cu toate astea rămânem optimişti. Cu cât sunt mai multe piedici, cu atât vom ieşi mai puternici din această luptă. Vom face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a declarat Dan Diaconescu într-o scurtă intervenţie în direct la România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus