Skip to main content

Laura Georgescu a fost validată de Parlament ca preşedinte al CNA

 

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Laura Georgescu a fost validată de Parlament în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Viorel Vasile Buda în sedinţa de astăzi a forului audiovizual.

Laura Georgescu a fost votată în 28 decembrie de membrii CNA pentru a conduce forul, propunerea lor fiind validată astăzi de Parlament.

Ea a intrat în CNA la propunerea Guvernului şi a fost validată în toamna anului trecut de Parlament, pentru un mandat de şase ani.

Cine este Laura Georgescu?

Potrivit Laurei Georgescu, citată de Mediafax la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, din 1992 până în 2003, ea a pus, alături de Felicia Meleşcanu, bazele TVR Internaţional, precizând, că a colaborat cu Florin Călinescu la emisiunea “Chestiunea zilei”.

Laura Georgescu: “Din 2003, am trecut de cealaltă parte a baricadei, am intrat pe comunicare şi relaţii mass-media în administraţia publică centrală şi, timp de zece ani, la Guvernul României am făcut comunicare cu Oficiul European de Luptă Antifraudă de la Bruxelles, am realizat foarte multe transmisiuni în direct pe Comunicare, pe Fonduri Europene”, a spus ea, precizând că speră să poate aduce un punct de echilibru în CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus