Skip to main content

Părinții de la grădinița văduvei lui Sergiu Nicolaescu, indignați de RTV

 

Publicitate

Nu fabricați știri senzaționale pe seama copiilor de la gradinița Pink Lemon”. Apelul vine de la părinții copiilor din grădinița unde este asociată și Dana Nicolaescu, văduva lui Sergiu Nicolaescu.

Mesajul părinților, o scrisoare deschisă către jurnaliști, societate civilă și autorități,
vine după ce RTV a difuzat imagini de la respective grădiniță.

Renunțați la tehnici de gherilă media într-o grădiniță” spun părinții. “Este de netolerat ca cineva să intre pe proprietatea grădiniței fără permisiunea educatorilor și a noastră. Cu atât mai mult jurnaliști la vânătoare de exclusivități irelevante publicului larg.”

Mesajul integral, în continuare:

"Ieri, 8 ianuarie 2013, câțiva “jurnaliști” au dat buzna, în timpul orelor de curs, în gradinița Pink Lemon. Imaginile difuzate de televiziunea RTV arată abuzul incalificabil al angajaților televiziunii. Motivul invocat este faptul că Dana Nicolaescu este una dintre acționarele instituției.

Noi, părinții copiilor cursanți de la Pink Lemon am ales această grădiniță pentru calitatea serviciilor sale, pentru profesionalismul celor angajați în educația copiilor noștri, pentru multiculturalismul și valorile democratice predate celor mici, nicidecum pentru mondenități jurnalistice sau de altă natură.

Constatăm cu legitimă îngrijorare că o parte dintre dumneavoastră considerați de interes public faptul că Dana Nicolaescu este una din asociatele Pink Lemon SRL. Cu toate acestea, credem că o simplă știre - dacă dumeavoastră, profesioniști în comunicare publică, găsiți informația ca fiind relevantă - ar fi fost de ajuns. Însă, pentru noi, ca părinți, este de netolerat ca cineva să intre pe proprietatea grădiniței fără permisiunea educatorilor și a noastră. Cu atât mai mult jurnaliști la vânătoare de exclusivități irelevante publicului larg.

Astfel, pe această cale, vă solicităm public să nu mai bruiați orele de curs în care copiii noștri învață să devină cetățeni și nu obstrucționiști ai proceselor educaționale, ignoranți, avizi după cancanuri. Renunțați la tehnici de gherilă media într-o grădiniță."

Dezamăgiți de etica unor jurnaliști și instituții de presă,
Părinții Pink Lemon

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • ce-ai, tu, @maria, dragoteasca e emigrata in americas. ce se vede pe post e un avatar, o holograma via skype. deontologia talk-show-urile de pe rtv se apropie vertiginos de cea a otv-ului. (desi, inca, lipsesc transmisiunile in direct de la slujbele diferitelor secte in programul de g'morning rumania, g'day budapest)
  • dragotescu tot timpul intrerupe invitatii cu intrebari de 2 bani .ruse ride ca p.r.o.a.s.t.a.-in tirg ,aratindu-si fasolele pe post, noroc cu striblea ca-i serios!
  • dragotescu se afla tot timpul in vorba ,ruse isi arata in permanenta ''fasolele''.noroc de striblea ,cu el mai au ce discuta invitatii !
  • In sfarsit, o luare de pozitie mai serioasa. Ma intreb si eu ce a patit RTV-ul de vreo doua luni, ca parca s-a dus pe copca de tot. Dezamagitor, desi eram incantat de televiziune, la inceputurile ei. Mai multe nu spun, ca mi-e teama ca-l deranjez pe aoatstiitorul C.V. si ,i-e teama ca ma urecheaza G.B. in direct. Oare cand isi mai exercita atributiile de mai-mare-in-stat(pacat ca nu si-n sfat), daca tot timpul e in direct la tv? Comitia aia juritica se conduce singura 'au ce?!
  • si uite asa toti isi freaca mainile la caserie dupa ce poporu se uita la ei parca RTV ul asta e: "VOCEA RUSIEI" citez din CRISTOIU ....plus ca Nea BECALI intra si face corectie cu toate doamnele ce sunt invitate la RTV
  • Oare cat va mai dura delirul acestor "jurnalisti".? Oribili oameni,sa comiti niste incalcari repetate ale codului deontologic mi se pare un scenariu dintr-un film SF. Eu am avut ocazia sa traiesc ceva timp intr-o tara cu adeverat democrata,si urmaream in timpul meu liber jurnalele de stiri in engleza si franceza,cand dormea nepotelul. Am vazut evenimente importante,dar nu asemenea delir ca pe la noi. Decenta este o "Rara avis" in Romania.Pacat,cat de departe suntem de tarile civilizate.!!
  • la MIZERII mai adaugati-Cristina Sincai,Laura Chiriac,Sarina Matei si alte mizerii CHIREAC.marele analist.Exemlare ca astea ne-a dus unde suntem

Trimite un comentariu