Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Ce caută armata română în Mali

 

presa de azi, 22 ianZiarul Adevărul titrează pe prima pagină “Ce caută armata română în Mali”. Cotidianul explică apoi că este vorba de o operaţiune în care “ofiţerii şi subofiţerii care vor fi trimişi în misiune se vor ocupa de instruirea soldaţilor din ţara situată în nord-vestul Africii”.

Publicitate

România liberă deschide ediţia de astăzi cu un articol despre revizuirea Constituţiei. În material se precizează că “prim-ministrul Victor Ponta a anunţat ieri că până la 1 februarie vor fi constituite comisia pentru revizuirea Constituţiei, precum şi comisia pentru modificarea legii electorale. Se intră astfel în linii dreaptă pentru schimbarea Legii fundamentale, care ar trebui să se încheie în luna iulie prin adoptarea noii Constituţii”. Revizuirea Constituţiei: Punctele fierbinţi de pe agendă - titrează publicaţia pe prima pagină.

Alte titluri din presa de azi:

  • Evenimentul zilei: Sfidarea Romgaz

  • Naţional : Rebeliunea celor 800 de generali - Planul lui Ponta de a-i atinge la buzunare i-a înfuriat pe mai-marii Armatei, Poliţiei şi Serviciilor secrete.

  • Gazeta Sporturilor: Steaua arată bine: a câştigat la pas duelul cu Dinamo Kiev. Foc de artificii

  • ProSport: Furioşi cu Dinamo

Steaua reintră în ritmul de anul trecut. După 1-2 cu Celtic şi 1-1 cu FC Basel, lider din Lica I a batut-o pe Dinamo Kiev cu 2-0, goluri Rusescu şi Tănase.

  • Click!: Crudu a fugit la Londra să scape de gura lui Gigi!

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus