Skip to main content

SCHIMBARE. Revista BeWhere! va apărea trimestrial

 

Coperta-BeWhere-no.-5

Publicitate

Începând cu luna martie, revista lunară de cultură urbană BeWhere! își va schimba periodicitatea. Astfel, revista printată va apărea trimestrial, ”în funcție de anotimpuri”. Se încearcă astfel o soluție de compromis, varianta vehiculată pe piață fiind închiderea publicației.

Stela Nadoleanu, redactor șef, a declarat pentru paginademedia.ro:

”Am avut mai multe discuții și variante și cea pe care am ales-o a fost aceea a apariției trimestriale. Practic lipsim doar în luna februarie, întrucât momentan pe piață este ediția decembrie-ianuarie. Vom încerca să trecem de la distribuție gratuită la abonamente și să fim mult mai activi pe online. Nu vom mai putea să anunțăm evenimentele, dar vom face cronici și analize post-event”.

Nadoleanu a mai precizat că încă se discută varianta adăugării unui număr de 16-18 pagini și că tirajul inițial va fi de aproximativ 3.500 de exemplare.

Revista BeWhere! s-a lansat în octombrie 2011, într-un tiraj inițial de 15.000 de exemplare.

În cele 80 de pagini ale unei ediții se găsesc informații de cultură urbană, lifestyle, cronici avizate, feature-uri și editoriale.

La un an de la apariție adunase peste 800 de pagini, 52 de editoriale, 32 de reportaje, 112 interviuri, 746 de fotografii și 206 invitați.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • si eu auzisem pe surse ca nu va mai aparea deloc. e pacat totusi ca revista promitea mult, dar cerea si un buget destul de mare pentru a putea mentine acest nivel ridicat. vina este a patronilor care nu si-au facut un plan de marketing pe o perioada mai indelungata, parerea mea. totusi daca nu vor reusi sa o sustina nici trimestrial, ar putea sa ramana pe online. si cred ca ar avea succes si asa.

Trimite un comentariu