Skip to main content

Andreea Marin, cea mai mediatizată figură din presa scrisă

 

andreea marin la realitateaAndreea Marin este vedeta cu cele mai multe apariţii în presa scrisă (118) în intervalul 15 ianuarie - 14 februarie 2013, potrivit mediaTRUST.

Publicitate

Ecourile anunţului privind iminentul divorţ dintre vedetă şi Ştefan Bănică Jr. nu s-au stins încă, cele mai multe apariţii fiind legate de acest subiect. Participarea la evenimente caritabile, criticile la adresa paparazzilor şi tabloidelor, precum şi planurile de revenire în televiziune sunt doar câteva dintre subiectele care au adus-o pe Andreea Marin în atenţia presei scrise.

Locul doi este ocupat de Bianca Drăguşanu, care a nu a lipsit de pe primele poziţii în clasamentul mediaTRUST, în ultimele nouă luni. Cele 101 apariţii înregistrate de vedetă sunt legate, în principal, de relaţia cu Victor Slav, fostul iubit al Andei Adam.

Anamaria Prodan, ocupanta locului trei, cu 64 de apariţii, suscită interesul presei prin implicarea ei în scandalul declaraţiilor dintre Laurenţiu Reghecampf şi Cornel Dinu, precum şi prin activitatea ei de impresar sportiv etc.

Locurile patru şi cinci sunt ocupate de Anda Adam, cu 60 de apariţii, şi Nicoleta Luciu, cu 56.

O apariţie inedită în topul mediaTRUST o reprezintă Simona Gherghe, ocupanta locului 10. Intrată pentru prima dată în top, moderatoarea emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1 a fost mediatizată în special în articole legate de emisiunea pe care o prezintă.

top vedete

Cele mai mediatizate figuri masculine

Nicio surpriză în clasamentul celor mai mediatizate personalităţi masculine, primele trei poziţii fiind ocupate în ordine, la fel ca în perioada precedentă de studiu, de Gigi Becali (651 apariţii), Laurenţiu Reghecampf (395) şi Victor Piţurcă (220).

Singurii prezenţi în top care nu au legătură cu lumea fotbalului sunt Dan Diaconnescu (locul 5,cu 130 de apariţii) şi Ştefan Bănică Jr. (locul 8, cu 102 apariţii).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus