Skip to main content

Antena 3, amendată cu 15.000 de lei pentru linşaj mediatic la adresa unor magistraţi

 
danilet-mediafax-foto-catalina-filip-1
danilet-mediafax-foto-catalina-filip-1

Cristi Danileţ, unul dintre judecătorii care au fost în atenţia postului Antena 3

Publicitate

Consiliul Suprem al Magistraturii a reclamat la CNA mai multe ediţii ale emisiunilor Sinteza zilei, Esenţial, La ordinea zilei, Panorama, 100 de minute, Subiectiv şi Exces de putere, difuzate în luna ianuarie.

"Acest post de televiziune este specializat în linşaj mediatic. Îmi este clar că Oana Hăineală, Cristi Danileţ şi Alina Ghica au fost linşaţi mediatic", a declarat Narcisa Iorga, membru CNA.

Nu acelaşi punct de vedere este împărtăşit şi de Radu Călin Cristea, membru CNA.

"În general n-aş suspecta Antena 3 că ar fi încercat să prezinte problema CSM într-un fel partizan. Avem a face cu un subiect de presă extrem de tensionat, pe care cred că Antena 3 a încercat să se apropie de o viziune cât mai obiectivă", a spus Radu Călin Cristea.

În cele şapte emisiuni ale postului Antena 3 s-a vorbit despre trei subiecte principale: revocarea unor membri CSM, alegeri în CSM şi erori judiciare.

Postul a fost sancţionat pentru lipsa informării obiective, nerespectarea dreptului la propria imagine şi pentru faptul că acuzaţiile făcute în respectivele emisiuni n-au fost susţinute cu dovezi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornel Pastaie Cornel Pastaie
    Vad ca, pana acum, mai zgomotos si mai puternic, latra cei care sustin gunoiul numit Antena 3.

    Alt aspect, trebuie sa ai iq-ul unui sant ca sa crezi ca trebuie sa fii basist ca sa nu inghiti propaganda gretoasa a antenei 3 sau ca sa nu sesizezi ca de propaganda e vorba. Si da, nici b1tv si nici majoritatea televiziunilor de la noi nu sunt mai prejos. Cam tuturor posturilor de televiziune le lipseste verticalitatea si, iarasi, nu trebuie sa fii un geniu sa iti dai seama de asta. Diferenta e ca antena 3 are o propaganda mult mai gretoasa si mai insistenta, tocmai pentru ca stie ca multi sunti prea spalati pe creier sa sesizeze lucrul asta. Pentru ca romanul de rand are nevoie de cineva care sa il incurajeze sa strige "jos ala, sus alalalt!", chiar daca nu se rezolva nimic asa.


    Ps: Nu, nu sunt basist, cautati alta "scuza" daca va tine neuronul.
  • anon anon
    Nu va place antena3*?, nu va uitati…..schimbati pe B1 desteptilor:)))))
  • vaisamar vaisamar
    Daca e privata atunci sa numai polueze spatiul public =))
  • Voiculescu Voiculescu
    Amenda asta ar trebui platita de CNA pentru ca sigur va pierde in instanta asa cum au patit mereu cu amenzile impotriva Antenei 3. Iar pentru cei care vomita nasoale despre Antena 3 se stie: basistii latra, noi ne vom uita in continuare!
  • schmba canalul schmba canalul
    Ma astia de va simtiti ca linseaza antena 3 anumite persoane care e problema vosatra atat timp cat este o televiziune privata. Intrebare:amedezi pentru lins mediatin nu se acorda?
  • Sanda Sanda
    nu trebuie amenda, trebuie bagati la puscarie
  • Sanda Sanda
    eu zic sa-i bage la puscarie pe toti angajatii antena 3, sa critice de acolo, sa-i vedem atunci ce zic
  • Cezar Cezar
    Lasati.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Una e sa critici deciziile luate de cei care conduc tara si cu totul altceva e sa critici sau sa comentezi evenimente din viata privata a acestor persoane.
  • baseman baseman
    EBA, vezi-ti de sarcina, scuteste-ne de agramatismele tale.
  • robin hood robin hood
    pai atunci hai sa introducem cenzura si sa nu mai critice nimeni pe stabii care conduc aceasta tara!
  • coloman coloman
    A3 face mai mult rau Romaniei decit a facut Hitler si Stalin impreuna. Ar trebui " profesionistii" de la A3 sa se gindesca ca ce-a ce fac, a influentztat negativ Romania , crescind instabilitatea economica si sociala cu toate efectele ei. Ca Voiculescu sa-si atinge telul, au periclitat viitorul copiilor lor. De lepadaturi ce sa mai scriem... le va venii si vremea lor in curind
  • Sorin Sorin
    Mie mi-e scârbă de Antena 3.
  • steven steven
    la ce face antena3 ar fi trebuit sa i se mai puna cel putin un zero la suma amenzii!
  • Radu100% Radu100%
    Linsaj mediatic? Mai sa fie? De ce este linsaj mediatic, ca ANTEA 3 prezinta niste adevaruri? Mi-e scarba de CNA, sper ca aceasta institutie, la un momentdat, sa fie desfiintata.

Trimite un comentariu

sus