Skip to main content

Aproape două milioane de telespectatori la scufundarea Titanicului

 

titanic

Publicitate

Seara de sâmbătă a fost a Titanicului. Pro TV a avut, cu blockbusterul, o medie pe minut de 1,8 milioane de telespectatori, din toată ţara, pe intervalul filmului Titanic. Dintre aceştia, puţin peste un milion erau din mediul urban.

Tot aseară a început şi noul sezon din emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1, difuzată pe intervalul Titanicului. Show-ul de divertisment a avut 1,3 milioane de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 879.000 erau din mediul urban.

Minutul de aur la Pro TV a fost atins la 20.49, când 2,4 milioane de români din toată ţara erau cu ochii pe Titanic. Dintre aceştia, 1,3 milioane de persoane erau din mediul urban.

Surpriza serii de sâmbătă a fost Naţional TV (locul cinci), care a difuzat două filme: Piedone în Egipt şi Prizonier în căsnicie (cu Meg Ryan).

Audienţa posturilor TV sâmbătă , 16 februarie, pe intervalul Titanic şi Te cunosc de undeva, în mediul URBAN:

1. Pro TV - 1.013.000 de telespectatori (9,7 rating)
2. Antena 1 - 879.000 (8,4)
3. Kanal D -  276.000 (2,6)
4. Antena 3 - 231.000 (2,2)
5. National TV - 219.000 (2,1)

Audienţa posturilor TV sâmbătă , 16 februarie, pe intervalul Titanic şi Te cunosc de undeva, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV - 1.824.000 de telespectatori (9,6 rating)
2. Antena 1 - 1.309.000 (6,9)
3. Kanal D - 653.000 (3,4)
4. Acasa - 513.000 (2,7)
5. National TV - 467.000 (2,5)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu100% Radu100%
    Saracii de voi. La postacii PROTV-isti ma refer. Mai bine v-ati duce la munca decat sa stati si sa lingeti PRO-ul.
  • un cetatean un cetatean
    unii nu inteleg un lucru. marea majoritate a oamenilor ajung seara acasa dupa o zi incarcata, iar un film ca si Titanic e relaxare pt ei sau ii rupe de viata cotidiana pt un moment. nu toti sunt atat de "culti" ca si unii care tot spun ca filmul e vechi sau ca a fost dat de N ori.
    sa nu uitam ca Titanic e scris si regizat de James Cameron. sunt sanse mai mult decat mici, ca filmul sa fie o apa de ploaie.
  • Tataee Tataee
    Trebuie sa te plictisesti groaznic sa te uiti la titanic. Pe bune.
  • andrei toader andrei toader
    deja vorbim de prostia romanului si de obisnuinta. nu mai e mare smecherie cu titanicu. a fost difuzat de mii de ori. cred ca daca il da protv 3 zile la rand, prostii tot se uita.
  • cristi cristi
    Sa stii ca asta ma intreb si eu.. cum de ajunge postul asta pe 4-5 cand nu are absolut nimic pe el ? National TV e mort de mult, e tinut doar asa, de forma. Cred ca in afara de Corina Chiriac n-a mai ramas nimeni pe acolo. Intr-o perioada, prin 2009-2010, intrerupeau programul dupa 12, si bagau niste pesti plimbandu-se intr-un acvariu, doar ca sa nu mai plateasca personalul pe timp de noapte.
  • alex alex
    HD pe cand , asta e mare intrebare :D
  • maria maria
    Ca de obicei.. superb Pro tv !!!!!! Iar reluarea de sambata de la "Romanii au talent".. a facut mai mult in audienta decat emisiunea Antenei de seara .. difuzata in prime time.. si inceput de sezon pe deasupra ( asta spune multe ce insemna Pro tv si lectii de televiziune le aplica ). Vai mama lor de antenisti.
  • Dragos Dragos
    Antena 1 - Mereu pe-aproape!
  • cristi cristi
    Filmul asta isi merita toti banii, e ceva de exceptie, lucrat si gandit intr-un mod de-a dreptul genial. A fost a 4a oara cand l-am urmarit si desi e destul de vechi, da peste nas multor filme moderne la capitolul efecte. O adevarata capodopera !

    Nu ca iau partea ProTV-ului, pt ca si ei au bubele lor, si anume promovarea excesiva a tiganilor (CancanTV, Inima de tigan, Las fierbinti, Regina, State de Romania), dar Antena1 nici nu stie sa puna la punct un show asa cum trebuie, sunt dezorganizati total.. cum a fost Dallas (ba il dadea, ba nu il mai dadea, ba la pus la 8, ba la 10, ba la 11), X-Factor (ba il punea duminica, ba lunea) sau Top Chef (cand luni, cand deloc de sarbatori, cand sambata, cand la 8, cand dupa 10). Sincer, nici ei nu stiu ce vor. Si nu doar la emisiuni, ci si in cazul filmelor, au o subtitrare de parca ar fi luata de pe net, plus ca nici 16:9 nu stiu sa faca asa cum trebuie.
  • steven steven
    Mda...protv=telecinemateca,pentru ca nu mai difuzeaza noutati de ceva vreme cei din pache protopopescu!
  • MirceA MirceA
    Ai vrea tu sa ai o televiziune si sa fie pe locul 2 in Romania.
    Pana voi faceti spume la gura, ei castiga o caruta de bani. Cine rade la urma ?!
  • mad79 mad79
    mai slabut de cat ma asteptam!
    Frumos A1!
  • MirceA MirceA
    Iti dai seama cati dintre telespectatori sunt de la tara ?!
  • poporul roman poporul roman
    nu mai are farmec deloc
  • poporul roman poporul roman
    un film excelent dar din pacate difuzat de prea multe ori si prea multe televiziuni

Trimite un comentariu

sus